Rize Çay’ını Protesto edelim derken sağlığınızdan olmayın…

Mevlüt Ak:Rize Çay’ını Protesto edelim derken sağlığınızdan olmayın.
Bu haber 2016-12-25 11:45:53 eklenmiş ve 996 kez görüntülenmiştir.

Rize Çay’ını Protesto edelim derken sağlığınızdan olmayın… Son zamanlarda sosyal medya üzerinden Rize çayı içmeyelim kampanyası gündemde, ne deniliyor efendim Rizelileri cezalandıralım mış. Sebep Atatürk heykeli, Diyeceksiniz ki Atatürk heykeli ile çayın ne bağlantısı var. Atatürk heykeli Cumhuriyet Meydanında bulunan zamanın Hükümet konağının önünde idi buradan kaldırılarak,400 metre uzağa yeni Rize Valiliği önündeki Resmi tören alanına konuldu.

 

Bu değişiklikten dolayı Rize çayını içmeyelim kampanyası başlatılmış. Bu ÜSTÜN zeka fikrini kim ortaya attı. Bu fikri ortaya atanlar Türkiye’deki çay sektöründen haberi yok,Dünya çay sektöründen de bi haberler. Bir kere Türkiye piyasasında satılan yabancı marka çaylarda Rize çayıdır, O firmaların Rize’de çay fabrikaları olduğunu hatırlatırım,Bunu da Bilmiyorlarmış. Yoksa kaçak çay mı içelim deniliyor, vay be işte asıl papaz burada, siz kaçak çayın ne olduğunu biliyor musunuz ?

Bırakın kaçak çayı Dünyada Rize haricinde üretilen bütün çaylarda böcek öldürücü kimyasal madde olduğunu biliyor musunuz ? menşeli belli olmayan kaçak çayda boya karıştırıldığını biliyor musunuz ? Dünyada Üzerine kar yağan tek yaş çay Rize çayıdır, yaş çay üretilen diğer ülkelerde yaş çayın üzerine kar yağmadığı için çayda böceklenme oluyor, böcekleri temizlemek içinde kimyasal böcek öldürücü kullanılıyor. Bu kuru çaya karışıyor,Rize çayı içmeyelim diyenler sağlıksız çayları tavsiye ediyorlar ? vatandaşın sağlığını tehlikeye attıklarının farkındalar mı ? Buda gösteriyor ki bilmediğin bir şeyi konuşmayacaksın yoksa insanlara zarar verirsin.

 

Rize çayı doğal boyasız kimyasal maddesiz sağlıklı çay dır. Sağlığını düşünen Rize çayını içmek zorundadır. Ben insan sağlığını düşünen kışı olarak sizlere Rize çayını için yoksa sağlığınız bozulur diyorum. Biz Rizeliler Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün yanı atamızın heykelini korumasını bilmiyor muyuz, da ta uzaklardan Bilir bilmez kişiler uyduruk bilgilerle Rizeliye hakaret varı laflar ediliyor, ayıptır, zaman birlik beraberlik zamanıdır, suyu bulandırmak hiç kimseye fayda sağlamaz, Asıl olan Atatürk’ün ilke ve inkılapları dır, bu konuları takıp edelim, Rize deki bazı siyasetçilere sesleniyorum,yaptığınız siyaset Rize'de pirim yapmaz, çünkü her şey Rizelinin gözünün önünde yapılıyor, mecburiyetten Atatürk’ün heykelinin yeri değiştirilmiştir, nereye konuldu Rize Valiliği önündeki Resmi tören alanına,öyle iddia edildiği gibil heykel kaldırılıp ambara konulmadı.

saygılarımla M.AK

ETİKETLER : Rize Çay Protesto sağlık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur