KAYMAKAM OLTULU'DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI


Bu haber 2020-05-19 09:22:59 eklenmiş ve 1237 kez görüntülenmiştir.

Güneysu Kaymakamı Arif OLTULU 19Mayıs Atatürk’ü anma ve Spor Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı: Tarihimizin eşsiz dönüm noktası ve bayramlarından bir olan “19 Mayıs”ın 101. yılına ulaşmanın onurunu yaşıyoruz.

 

Atatürk tarafından 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlatılan özgürlük hareketi, tüm yurda yayılarak milletimizin azim ve cesaretle tek yürek olarak giriştiği Millî Mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmış, bu gün Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir.

Milletin var olma mücadelesi açısından büyük önem taşıyan bu tarih, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini oluşturmuştur.

 

Bu bayramın, gençliğe armağan edilmesi çok anlamlıdır. Her anlamda güçlü ve gelişmiş bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olanlar Cumhuriyet’imizin emanetçisi gençlerimizdir. Eğitimde, bilimde, sanatta, siyasette ve sporda küresel ölçülerde rekabet gücüne sahip gençlerimiz; gelişme ve kalkınma çabalarımıza büyük katkı sağlayacaktır. Onların yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda Türkiye’mizin aydınlık geleceğini görüyor, gençlerimize güveniyoruz. Unutmamalıyız ki gençlerine güvenen ve gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler gelecekte var olabilirler.

 

Sevgili Gençler,

Çok yakın bir gelecekte ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Yurdumuzu muasır medeniyetler seviyesi ve daha ilerisine sizler taşıyacaksınız. Ay-yıldızlı bayrağımızın altında sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve bütünlük içinde yaşamak ve devletimizi ilelebet yaşatmak en büyük hedefiniz olmalıdır.

 Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum.dedi

 Ulusumuzun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının nişanesi olan 19 Mayıs’ın; coşku ve gururunun hiç eksilmemesini diliyorum.

ETİKETLER : #Güneysu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur