DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL'DAN BAYRAM MESAJI


Bu haber 2020-05-24 21:16:00 eklenmiş ve 1260 kez görüntülenmiştir.

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal Ramazan Bayramı münasebetiyle bir  mesajı yayınladı.

Genel Başkan’ın mesajı şöyle:

Sofralarda buluşamadığımız bir Ramazan ayını geride bırakıyoruz ve elbette, sahipken kıymetini bilmediğimiz onlarca değeri hatırlamış olarak.

 

İmkan varken sarılamadığımız, sevdiğimizi söyleyemediğimiz, hatalarımızdan ötürü özür dileyemediğimiz dost ve sevdiklerimizle yan yana dahi gelemeyeceğimiz bir bayramı idrak edeceğiz; bir daha böylesini yaşamamak duası ile...

 

Veda ettiğimiz şu bir aylık mukaddes iklim, Yüce Dinimiz İslam'ın gereği ve Yüce Allah'ın emirleri ile mutlak surette birlik ve beraberliğin, infak ve iyi niyetin mahiyetini daha iyi anlamamıza vesile olmuştur.

 

Şüphesiz ki "aç kalma"nın değil halden anlama, yardımlaşma, hakka riayet, dirayet, feraset ve hüsnü niyetin emrolunduğu, hayasızlığın, yalanının, iftiranın, israfın elbette her türlü kul hakkının yasaklandığı her günden bir adım öte manâya sahip bu mukaddes ayın layıkıyla idrak edildiğini umuyoruz.

 

Temennimiz, bu ay hassasiyet gösterdiğimiz her bir değerin yılın geri kalanında da anlam bulması, bu ay iyi ve kötüye dair şekillenen "ortak akıl" ve lisanının devam etmesi, "birlik" duasının dilde kalmamasıdır.

 

Geride bıraktığımız, ruhunda hoşgörü ve yardımlaşma olan, barışı ve hakkaniyeti telkin eden ve içinde bulunduğumuz olağanüstü iklimin etkisi ile muhakkak ki maneviyatı katbekat artan, bizleri gönüllerde birleştiren mübarek Ramazan ayının, feyz ve bereketinin daim olması dileğiyle

 

Bayramınız kutlu olsun

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİNİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur