Allah'tan da mı korkmuyorsunuz?


Bu haber 2020-06-17 20:16:50 eklenmiş ve 3382 kez görüntülenmiştir.

Demokrat Parti' den Ankara eski belediye başkanı Melih Gökçek e dava

DP Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay, DP Genel Merkezi’nin Melih Gökçek ve AKP’li Belediye Meclis üyeleri tarafından gasp edildiğini söyleyerek “Allah’tan da mı korkmuyorsunuz?” diye sordu.

 

Demokrat Parti yetkilileri, Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı İ. Melih Gökçek ve Belediye Meclis üyeleri hakkında “Yargı kararlarını yerine getirmemek suretiyle kamu görevini kötüye kullanmak” suçlamasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurunda bulundu. Suç duyurusunun ardından Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ertan Küçükay Adliye binası önünde basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, 2008 yılından beri Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ve AKP’li Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri tarafından mülkiyeti Demokrat Parti’ye ait olan Genel Merkez binası ve Kampüs alanının haksız ve hukuksuz bir şekilde gasp edilmeye çalışıldığı belirtildi.

 

Kanuna ve hukuka aykırı

 

2008 yılında bahse konu parselin “sit alanı” ilân edildiğini, “haksız ve yersiz bu kararın” Ankara İdare Mahkemesi’nin iptal ettiğini, 2014 yerel seçimleri öncesinde şu an mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Demokrat Parti’den belediye başkan adayı olması gündeme gelinhce Melih Gökçek ve AKP’li Meclis Üyelerinin 13.12.2013 tarihinde “gece yarısı yeniden” yeni bir karar alarak

 

DP Genel Merkezi’nin imarı ile oynayıp, genel merkezin “sosyal kültürel kullanım alanı” ilan edildiğini anlatan Ertan Küçükay, daha sonra Genel Merkezin imar durumunun ‘Sosyal ve İdarî Alan’ olarak tescillendiğini söyledi. Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla beraber konuyu İmar Komisyonu’na taşıdığını anlatan Küçükay, İmar Komisyonu’nda AKP’li Milletvekillerinin çoğunlukta olduğunu söyleyerek, komisyonun Genel Merkezi bu defa da “Sanayi Depolama Alanı” olarak düzenlediğini söyledi. Küçükay, kararın kanuna ve hukuka aykırı bir biçimde, kötü niyete dayandığını söyledi.

 

Hodri meydan!

 

Küçükay açıklamasını şöyle tamamladı: “Hukuku defalarca çiğnemiş, mahkeme kararlarını uygulamamış Ankara Büyükşehir belediye başkan ve Meclis üyelerine uğradığımız maddi ve manevi zararların rücu edilmek üzere bu suç duyurumuzun akabinde tazminat talebinde de bulunacağımızı belirtmek isterim. Şikayetimizin neticesinde ilgililer hakkında idari yönden de şikâyet hakkımızı kullanacağız. Şehir eşkıyasına, vurguncuya, talancıya, parsel parsel satanlara son sözümüz şudur; Ankara’da hâkimler var. Hadi kanunlardan korkmuyorsunuz! Allah var, Allah! Ondan da mı korkmuyorsunuz? Haydi, hodri meydan.dedi

ETİKETLER : #demokratparti
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur