Fındıklı Belediyesine Baskılar Sürüyor...


Bu haber 2020-06-25 14:52:37 eklenmiş ve 2414 kez görüntülenmiştir.

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, üzerinde iktidarın psikolojik baskı ve yıldırma yöntemleri uyguladığını kaydetti.

 

Başkan Çervatoğlu gazetemize yaptığı açıklamada ne yaparlarsa yapsınlar Fındıklı’ ya hizmetten kendini alıkoyamayacaklarını ifade etti. Başkan Çervatoğlu açıklamasında, “Psikolojik baskılarla beni yıldıramayacaklarını görünce Belediyemize İç İşleri bakanlığının müfettişleri geldi.  Denetlemeye gelen müfettişlerin burada olmasından hiç rahatsız değiliz, tam aksine bizim bütün belgelerimiz açık. Geldikleri zaman kendilerine rutin kontrol mü diye sorduğumuzda, lafı geveleyerek cevap verdiler. Nerden diye sorduğumuzda Çayeli’nden geliyoruz dediler, daha önce neredeydiniz dediğimizde Yomra’da dediler. Bende kendilerine Yomra İyi Parti’de Çayeli MHP’de Fındıklı’da CHP’nin herhâlde size muhalifleri denetliyorsunuz. Öyle değil denince beyan esastır bizde diyerek kabul ettik. Gerekçe ne dedik.  Kaymakamlığa geldi dediler Atatürk Anıtı dediler. Bize gelen yaklaşık 15-20 gündür bilgiler ise ya kayyum atanacak ya da istifaya zorlayacaksınız CHP siz belediyelerde çoğunluksunuz Ercüment istifa etsin kendi içinizden seçin. Bugün hatta Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü ve il örgütü bu konuyu kamuoyuna ve halka paylaşımına karar verince yine yetkili ağızlardan ‘ya bunu yapmasaydınız yine konuşacaklar’ deyip, o 3 kişi yine konuştu, MHP İlçe Başkanı, İyi Parti İlçe Başkanı ve dünde AKP ilçe başkanı bu konuları konuştu” dedi.

Başkan Çervatoğlu, “Mesnetsiz iddialarda ise neler vardı. Sadece benim istifamda değil hatta ve hatta içeride kimin olacaklarını kafalarında seçtikleri bir kişiyi karar vermişler. Gerekçeleri ne dediğimizde “ Millet bahçeleri, millet kıraathaneleri 100. Yıl Atatürk Parkı Kazım Koyuncu Parkına dönüştürmek. Diğer bir sorun biz yeni yılda organizasyonlar yaptık. Buradaki aileler yılbaşında ya yanı başımızda bulunan Batum’a kaçar ya evinde televizyon seyreder. Başka bir şeyler yapalım mı dedik. Kadın Meclisimizden Esnaf Meclisimize kadar. Herkes evinde yemek yaptı. Belediyemizde bir şeyler hazırladı Caddeleri süsledi. Mini bir konser organize ettik ve gece 12’ye kadar. Orada 360 esnaf çeşitli hediyeler verdi, burada çok ilginç 700 küsür hediye vardı ve Noel baba da vardı. Noel baba da dini değerleri rencide ettiğimiz yönünde, bir suçumuzda oymuş. Daha sonra da ticari faaliyetlerimizle ilgili çeşitli şeyler söyleniyor. Dün talihsiz bir partinin ilçe başkanı da talihsiz bir şey konuştu. Bir başka şeyde promosyon. Belediye çalışanlarının bankalardan aldığı promosyonu ben haraç olarak toplamışım. Bir de çöp yeri ile ilgili bir vatandaş ile tartışmamızda yine dini değerleri rencide etmekten dolayı dosyalar klasörler olduğu söylendi. O klasörlerden bir tanesini incelemek üzere bugün müfettişlerimiz geldi. Hoş geldiniz dedik ve içeride çalışmaya başladılar” dedi.

kaynak:rizehaber.org

ETİKETLER : #FındıklıBelediyesi #Ercüment Şahin Çervatoğlu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur