Hedefimiz Meral Akşener’i İlk kadın Cumhurbaşkanı Yapmaktır...


Bu haber 2020-06-27 01:32:06 eklenmiş ve 2741 kez görüntülenmiştir.

İYİ Parti Rize İl başkanı Av. Ayşegül Özyanık 5 Temmuz’ da yapılacak ikinci olağan il kongresi için delegelerle kahvaltıda bir araya geldi.

İlyas GÜR

Kalabalık bir delegenin katıldığı toplantıda konuşan İYİ Parti Rize İl Başkanı ve başkan adayı Av Ayşegül Özyanık, İYİ Parti Rize ailesinin birlik ve beraberlik adına bu tablonun oluştuğunu söyledi. Özyanık açıklamasında, “Sizlerle birlikte uzun ve bir o kadar da meşakkatli bu yolu yürümekten son derece onur duyuyorum. Genel başkanımız Meral Akşener tarafından İYİ Parti Rize il başkanlığına teveccüh buyurduğumuz ilk günden beri, bize verilen görevin yüklediği yüksek sorumluluk bilinciyle hareket etmeye çalıştık. Rize gibi siyasetin çok zor icra edildiği bu şehirde, siyasetin yeni yüzlere, özellikle gençlere ve kadınlara yer açmak isteyen Genel başkanımızı mahcup etmemek, biz gençlere olan güvenini biran olsun boşa çıkartmamak, bu kutsal görevi üstlenirken daha büyük bir sorumluluk yüklüyordu. Hamdolsun bayrağı devraldığımız yerden hep birlikte daha yukarlara çıkarmayı başardık Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çok zor süreçlerden geçtik ama İYİ, cesur insanların feraseti ve kararlılığı sayesinde hepsinin üstesinden alnımızın akıyla çıktık İlk günden itibaren partimizi derleyip toparlayarak büyüttük ve güçlendirdik Şimdi emin adımlarla yolumuza hep birlikte devam ediyoruz. Bu süreçte bu davaya gönül vermiş hiç kimseye asla sırtımızı dönmedik. Her zaman kucaklaşan, birleştiren, herkese kapımızın ardına kadar açık olduğu bir süreç yürüttük. İYİ Parti Rize ailesi olarak her zaman yanımızda oldunuz. İlk günden itibaren yanımda olan çok değerli ilçe başkanıma,  il yönetim kurulu üyelerimize, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, partimizin her kademesinde görev alan üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

5Temmuz ile beraber yeni bir döneme gireceklerini kaydeden İYİ Parti Rize İl başkanı Av. Ayşegül Özyanık, “Şimdi yeni, bir dönem giriyoruz 5 Temmuz 2020 Pazar günü gerçekleştireceğimiz İYİ Parti ikinci Olağan kongresiyle birlikte partimizde demokrasiyi yerleştirip, yeşerecek demokratik yarış içerisinde birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkartmış olacağız.  Yaşanan kongre süreçleri bizleri bölen parçalayan değil tam aksine partimize yeni katılımlar sağlayan, partimize teveccühün ve ilginin yüksek olduğunu gösteren ve İYİ parti Rize ailesini güçlendiren demokratik bir şölen olarak gerçekleşmiş olacaktır. Kongrelerimiz daha öncede olduğu gibi asla kaybeden taraf olmayacaktır. Kazanan İYİ Parti olacaktır” dedi.

Meral Akşener’i İlk Kadın Cumhurbaşkanı Yapmak İstiyoruz

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener’i Türkiye’ nin, ilk kadın Cumhurbaşkanı yapmak istediklerini ifade eden Özyanık, “Yaklaşan kongre sürecinde bana desteğini açıklayan yeni dönemde de bizden il başkanı olarak devam etmemizi isteyen arkadaşlarımıza şükranlarımı sünüyorum Şunun bir kez daha bilinmesini istiyorum ki İYİ Partiye gönül vermiş her bir arkadaşımızın bizlerin başının üstünde yeri vardır. Demokratik şölen içerisinde geçireceğimiz kongremizden sonra hep birlikte tek bir vücut olarak hedefimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu hedef Genel başkanımız Meral Akşener’i Türkiye’ nin ilk kadın Cumhurbaşkanı yapmak. Türkiye’ de ve Rize’ de her bir vatandaşımızın İYİ, mutlu ve Refah içinde olmasını sağlamaktır. Bu hedef ve kararlılıkla gerçekleştireceğimiz kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi

ETİKETLER : #iyipartirize
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
Mustafa 2020-07-08 18:44:01
yahu sinirini bozmadigi insan kalmadi bundan bi cacik ol az sanirim yakında tarampta dıyor ya oda olur bakarsin
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur