Güneysu'da15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri Yapıldı...


Bu haber 2020-07-16 22:16:32 eklenmiş ve 1834 kez görüntülenmiştir.

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY tarafından girişilen hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde Güneysu’da 15 Temmuz Şehitleri anma programı yapıldı. Akşam 20.00’de Güneysu Merkez Cami önünde gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına Kaymakamımız Arif OLTULU, Belediye Başkanı Rıfat ÖZER, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif KARSLI, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program şehitlerimizi anmak için yapılan saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı. 15 Temmuz hain darbe girişimi hakkındaki sinevizyon ve belgesel gösterimi alanı dolduranların duygusal anlar yaşamasına sebep oldu. Program, Başaran mahallesi Zavendikli Mustafa Hoca Cami imam hatibi Mücahit KALAYCI icra ettiği Kuranı Kerim Tilaveti ile devam etti. Programın son bölümünde Kaymakamımız Arif OLTULU ve Belediye Başkanı Rıfat ÖZER kürsüye gelerek alandakilere hitaplarını yaptı. İlçe Müftüsü Abdülkerim ÇELİK tarafından Hatim Duası yapıldı.Saat 00:13’te tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de tüm camilerden Sala’lar okundu.

 

Güneysu'da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında şehitlikler ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim okundu. Yapılan duaların ardından şehit yakınları ziyaret edildi. Ziyaretlere Kaymakamımız Arif OLTULU, Belediye Başkanı Rıfat ÖZER,Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif KARSLI, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet YILGEN, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa SAPAN, İlçe Müftüsü Abdülkerim ÇELİK katıldı.

ETİKETLER : #Güneysu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur