Çayeli’nde Sosyal Mesafe Kuralına Uymayan İşletmeye Ceza...


Bu haber 2020-07-28 22:15:08 eklenmiş ve 1342 kez görüntülenmiştir.

Çayeli’nde Sosyal Mesafe Kuralına Uymayan İşletmeye Ceza

Çayeli ilçesinde faaliyet gösteren ve koranavirüs salgını kapsamında uyulması gereken sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayan plaj işletmecilerine Çayeli İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile idari para cezası uygulandı.

 

Çayeli ilçesinde faaliyet gösteren ve yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını tedbirleri kapsamında uyması gereken sosyal mesafe - maske kuralına uymadan ve toplum sağlığını hiçe sayarak köpük partili aktiviteler organize ederek, plaja gelen misafirlerin horon oynamasına izin veren plaj işletmecilerine; Çayeli İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile idari para cezası uygulandı.

 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Vali Kemal Çeber, yeni dönem ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ sürecinde mesafe, maske ve hijyen kuralları konusunda çok hassas davranılması gerekildiğinin altını çizere; “Rize genelinde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde ve sahil kesimlerinde sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda uyarılarımıza sıklıkla devam ediyoruz. Pandemi sürecinin yaşandığı şu günlerde halkımızın sağlığını korumak, bulaş riskini en aza indirmek için büyük çabalar harcıyoruz. Tüm bu çabamıza rağmen kurallara hiçe sayan işletmelere de gerekli idari para cezaları uyguluyoruz ve bundan sonrada tespit edeceğimiz ihmallere hiç müsemma göstermeden gerekli yaptırımları uygulayacağız. Çünkü biz halkımızın sağlığını önemsiyoruz” ifadelerine yer verdi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur