Hafta Sonunuzu Yaylalarda Değerlendirmeyi Deneyin...


Bu haber 2020-09-15 01:16:57 eklenmiş ve 1897 kez görüntülenmiştir.

Rize Valisi Kemal Çeber eşi Neslihan Ayan Çeber ile birlikte hafta sonunu Kaçkar Dağlarında yer alan ve eşsiz doğal manzaraları bizlere sunan yaylaları tulum sesi eşliğinde gezerek, incelemelerde bulundu.

Herkesi bu güzellikleri çekirdek ailesiyle birlikte görmeye davet eden Vali Çeber “Yaylalarımız maskeyle de muhteşem” dedi ve “pandemiye uygun olarak ta güzeller güzeli yaylalarımız gezilebilir” ifadelerini kullandı.

Vali Çeber, yaylalarda yaptığı incelemelere ilişkin yaptığı samimi açıklamalarda; “Kaçkarların eteklerinde yer alan yaylalardan  Huser Yaylasına gdin Asım’dan tulum dinleyin, çayını için, tek başınıza horon bile oynayın. Yanınızda kimse yokken insanlardan uzakta iken maskesiz fotoğrafınızı çekin ama sosyal mesafe gerektirdiği anda maskenizi mutlaka takın.

Sonra Galer Düzüne inin. Çay molası verin. Çimlerin üzerine yatın gökyüzünü izleyin.

Sonra Aydere gelin, yürüyüş yapın festival alanında oturun dinlenin. Eğer bulabilirseniz benim bulduğum gibi sizinle aynı kumaştan mümkünse Rize Bezinden elbise giymiş, Livanur bebek gibi dünyalar tatlısı bir bebek bulun, ailesinden izin alın öpmeden mutlaka çift maske ile sevin, fotoğrafınızı çekinin ( Felak-Nas okumayı da ihmal etmeyin:)))

Benim gibi, yaylalarda gördüğünüz vatandaşlarımızla, misafirlerimizle  sohbet edin, Çaktırmadan maskesizleri uyarın maske denetimlerimize katılın

Ruhunuzu dinlendirin, yenilenin, biz Rizelilerin sohbetinin keyfini çıkarın” ifadelerine yer verdi ve herkesi haftanın iş stresini atabilmek için pandemi şartlarına uygun olarak yaylalara davet etti.

ETİKETLER : yaylalar türızım rize
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur