ESKİ BAŞBAKAN AHMET MESUT YILMAZ İLE İLGİLİ ÇİRKİN PAYLAŞIMA CEVAP.


Bu haber 2020-10-08 00:43:56 eklenmiş ve 1913 kez görüntülenmiştir.

Rize eski milletvekili Ahmet Kabil Yaptığı açıklamada : Başbakanımız Sayın Mesut YILMAZ'a devlet kurumu olan GATA hastanesinde, maalesef insiyatif ve yetki verilen meczup, sorumsuz, seviyesiz kişinin hakaretini ve bu hakarete sessiz kalan ilgili kurumları, Rize halkı olarak kınıyoruz. Yalnız Sağlık Bakanı tarafından görevden alınması, bizce yeterli değildir.

 

Üç gündür sosyal medyada gündem olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nde BAŞBAKANLIK yapmış, halk tarafından sevilen, dürüst, adaletli, milletimizin müşterek değerlerine saygılı, inançlı, Türkiye'de bir değer olduğuna inandığımız,eski Başbakanımız Sayın Mesut YILMAZ'a devlet kurumu olan GATA hastanesinde, maalesef insiyatif ve yetki verilen meczup, sorumsuz, seviyesiz kişinin hakaretini ve bu hakarete sessiz kalan ilgili kurumları, Rize halkı olarak kınıyoruz. Yalnız Sağlık Bakanı tarafından görevden alınması, bizce yeterli değildir.

Halkımızı yalan yanlış beyanlarla kin ve düşmanlığa teşvik eden, medeni kanunla alay edercesine, cinsiyetçilik yapan örf ve adetlerimizi hiçe sayan, bu kişi ile ilgili halk olarak şikayetimizin Türkiye Cumhuriyeti Cumhuriyet Savcılıklarımızca değerlendirilmesi talebimizdir.

İmam hatip okulları kapatılmamıştır. Orta öğretim bölümü 8 yıllık kesintisiz öğretim kapsamında ilköğretim bölümüne aktarılmıştır.

Kur'an kursları ile ilgili yanlış ithamların aksine,koalisyonun en küçük ortağı ANAP olarak ilköğretimin 5.sınıfından sonra,Kur'an kurslarına gidilebilmesi için komisyonlarda ve genel kurulda gayretlerimiz yeterli olmamıştır.

Başörtüsünü genel kurulda ve komisyonlarda en çok savunan parti yine Mesut YILMAZ döneminde Anavatan Partisidir.Anayasa Mahkemesi'nin yasaklama kararı nedeni ile gayretlerimiz yeterli olmamıştır.

İLGİ( Grup Yönetim Kurulu üyesi olarak genel kurulda 25 Aralık 1999'da 43. birleşim,milletvekili konuşmaları.)

NETİCE OLARAK;Bu şekilde kin ve nefreti teşvik etmek,bölücülüğe ve fetöcülüğe hizmet etmekten başka bir şey değildir.dedi

 

 

ETİKETLER : Ahmet KABİL Ahmet Mesut Yılmaz Rize siyasetçi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur