ÇAYKUR EKREM YÜCE'NİN ARPALIĞI MI ?


Bu haber 2020-11-20 00:21:39 eklenmiş ve 1443 kez görüntülenmiştir.
CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin Çaykur yönetiminde bulunmasının hem Rizeliye hem de Sakaryalılara hakaret olduğunu belirtti
Çaykur’ için Rize’de veya Rize dışında yaşayan yüz binlerce Rize’ li varken Sakarya Büyükşehir Belediye Ekrem Yüce’nin ayda iki gez gelip toplantılara katılıp, geliş-gidiş masraflarını da Çaykur’ a ödetmesini anlayamadıklarını kaydeden CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, “Bu rakamın içerisinde bürokraside çok başarılı insanlar var. Ziraat mühendisi, makine mühendisi, deneyimli birçok kişi var ama ne yazık ki Hint kumaşı gibi bir türlü Ekrem Yüce’den vazgeçemiyor.
 
Ekrem Yüce’nin Çaykur’ da yönetim kurulu üyesi olması hem Rizelilere hem de Sakaryalılara hakarettir. Kendisi şuanda Sakarya’da büyükşehir Belediye Başkanlığı yapıyor. Yapmış olduğu iş tam zamanlı çalışmasını gerektirecek bir yerde. Ama tutuluyor ÇAYKUR’da yönetim kurulu üyeliğine atanıyor. İşte bugün ÇAYKUR’un talihsiz bir şekilde yönetildiğini söylememin nedeniz bu. Hiçbir program yok ÇAYKUR’da. Yıllık bilanço açıklar kâr bekler ama korkunç zararlar görünür ÇAYKUR’da. Böyle bir yönetim şekli yok. Ekrem Yüce gibi tam zamanlı çalışması gereken bir kişiden medet umacaksak vay halimize.Yoksa çaykur Ekrem Yüce’ nin arpalığı mıdır?” dedi.
 
 
 
CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz Ekrem Yüce’ nin asıl görevinin Sakarya’ da belediye başkanlığı yapmak olduğunu kaydederek, "Asli görevi belediye başkanlığıysa belediye başkanlığı görevinde devam etmeli diye düşünüyorum. Eğer ÇAYKUR’da yöneticilik yapmak istiyorsa buyursun gelsin. ÇAYKUR Son 3 yılda 1 buçuk milyar zarar eden bir ÇAYKUR gerçeğinden bahsediyoruz” dedi
Başkan Deniz, "Siyasallaşma aslında ÇAYKUR’u bu hale getirdi.
 
Bu gerçeğin altını da çizmemiz lazım. Siyasiler ÇAYKUR’dan elini çeksinler. ÇAYKUR milletin malı, ÇAYKUR hepimizin malı. ÇAYKUR üreticinin tek güvencesi. Böyle güzide bir kurumda, böyle güzide bir müessese de işi bilen çayın sorunlarını çözebilecek iddiayı yürekliliği cesareti gösteren kendini çaya çay üreticisine adayan insanlar çalışsın istiyoruz."dedi.
ETİKETLER : CHP Rize Saltuk Deniz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur