Rize'de bir ilk “Arabalı Sinema” etkinliği...


Bu haber 2020-11-24 21:39:07 eklenmiş ve 986 kez görüntülenmiştir.
RİZE BELEDİYESİ’NİN ARABALI SİNEMA ETKİNLİĞİNE VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Rize’de  düzenlenen “Arabalı Sinema” etkinliği Rize Belediyesi’nin ev sahipliğinde pandemi önlemleri çerçevesinde tamamen ücretsiz olarak sahil otoparkında yapıldı.
 
Pandemi dolayısıyla birçok etkinliğin online yapıldığı 1001 Gözle Kısa Film Festivali’nin final bölümü  “Arabalı Sinema” ile yapıldı.
Rize Belediyesi karşısı sahil açık otoparkında kurulan olan dev ekranda gösterilen “7. Koğuştaki Mucize” isimli filmi vatandaşlar kendi otomobillerinin içerisinden izlediler. Belediye ekipleri tarafından vatandaşlara patlamış mısır, limonata ve su ikram edildi.
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’nin koordinasyonuyla düzenlenen etkinlik, sahil açık otoparkta kurulan ekran önünde, vatandaşlarımızın kendi otomobilleri içerisinde kalmak suretiyle radyo frekansı üzerinden ses yayını ile gerçekleşti.
Rize Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç etkinlik alanında gazetecilere yaptığı açıklamada Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in şehrin kültürünü, tarihini ve değerlerini yansıtan 1001 Gözle Rize Kısa Film Festivali’ni başlattığını ve festivalin kapanış etkinliğini de arabalı sinema etkinliğiyle sonlandırdıklarını söyledi. 
 
Rize Belediyesi'nin geçtiğimiz aylarda Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlediği "1001 Gözle Rize" isimli ödüllü kısa film yarışması ve festival haftası, çeşitli atölye çalışmaları, sinema eleştirmeni, yazar, oyuncu, yönetmen, jüri üyeleri ve sinema sektöründen önemli konukların online söyleşileri ile tamamlanmıştı.
ETİKETLER : rize belediyesi sinema arabalısınema
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur