SALTUK DENİZ ''ONLAR SORMADI , AMA BİZ SORALIM''


Bu haber 2021-01-08 21:55:59 eklenmiş ve 748 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed AVCI Rize Şehir Hastanesi Gündoğdu Mevkiinde 300 Dönüm alanda Deniz dolgusu yapılarak gerçekleştirilecektir açıklamasını, Değerlendiren  CHP Rize İl Başkanı Saltuk DENİZ  şu ifadelere yer verdi. 

Rize'yi kendi düşüncelerine göre yönetenler her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza sormadılar.. Karar verdiler.
Rize Şehir Hastanesi Gündoğdu Mevkiinde 300 Dönüm alanda Deniz dolgusu yapılarak gerçekleştirilecekmiş..  
                    ONLAR SORMADI , AMA BİZ SORALIM
Değerli Rizeli Vatandaşlarımızın Rize'de yapılması hedeflenen Şehir Hastanesinin belirlenen yeri için görüş ve önerilerini bekliyoruz ?
                          KISA BİR AÇIKLAMA
Rize Şehir Hastanesinin Gündoğdu bölgesinde deniz doldurularak yapılmasına karar verilmiş. Her zaman olduğu gibi Rize'de yaşayan vatandaşlarımızın bu konuda ki düşünceleri sorulmamıştır. Konuyla ilgili açıklamalarımızı konu tam netleştikten sonra - yani tek bir basın organına verilen demecin ötesine geçtikten sonra- olayla ilgili Sağlık Bakanının ve Cumhurbaşkanının resmi açıklamasının veya gayri resmi olarak Cengiz İnşaatın yine yeni bir iş aldık açıklamasının ardından görüş ve önerilerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. 
Çünkü hepimiz gayet iyi hatırlarız, hat değişti Rize'ye Hızlı tren geliyor diye flash açıklamalar yapılmıştı. Şimdi ses yok. Aksine biz o zaman Bayburt-İyidere/Rize hattı önemlidir . Ama asıl hedef Samsun-Sarp-Batum Tren hattı olmalıdır demiştik. Şimdi manşetlerde o konu var. O nedenle resmi açıklamayı(Sağlık Bakanı ve Cumhurbaşkanının açıklamasını) beklemekte yarar var diyoruz.
Ayrıca Bu kadar önemli bir konunun tek bir yayın organıyla paylaşılarak açıklanması konunun önemine gölge düşürmektedir. Sayın Milletvekilinin kişisel görüşleri yada kesin olmayan duyumlara göre yaptığı bir açıklamaysa diyecek pek bir şeyimiz yok.
Ama her koşulda Rize'nin geleceği ile ilgili önemli bir kararın tüm basın organları çağırılarak yapılması daha doğru ve daha ötekileştirmeyen bir yaklaşım olacaktır.
Yaşamın her yerinde ve her alanında ötekileştirmeler yapılırken , Rize basınının tamamının yakınının (1 haber sitesi hariç) ötekileştirilmesi ve atlatma habere maruz bırakılmaları doğru yaklaşım olmamıştır.dedi

 


ETİKETLER : SALTUK DENİZ CHP RİZE
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur