KALDIRIN ŞU ÇAY ÇÖPÜ PİSLİĞİNİ TEMİZ NEFES ALALIM...


Bu haber 2021-03-06 13:10:58 eklenmiş ve 1428 kez görüntülenmiştir.
Rize'nin Güneysu İlçesi Ulucami Mahallesinde ki Çaykur'a ait Ulucami Çay Fabrikası sahasına 2020 yılından kalan tonlarca imalat artığı çöp(Çay çöpü) 5 aydır yağmurun altına bırakılarak çürüdü gübre halini aldı, gübreden etrafa yayılan keskin pis koku ve gübreden sızan pis su mahalle sakinlerini rahatsız ediyor.
 Konu İle ilgili Ulucami Mahalle Muhtarı Mustafa AK'la yaptığımız röportajda;mahalle sakinleri bu keskin pis koku dan şikâyetçi  olduğunu söyleyen Muhtar Mustafa AK şu ifadelere yer verdi.
Fabrikamız Mahallemizin ortasında olası nedeniyle fabrikanın sahasına açık alana 3.sürügün den kalan imalat artığı tonlarca çöp çay 4 aydır kaldırılmadı bu imalat artığı Çöp(çay çöpü) çürüdü ve gübre halini aldı, etrafa keskin pis koku yayıyor ve ayni zamanda yağmur yağdığına söz konusu çay çöpünden su sızıyor ve sızan suda aynı şekilde pis koku yayıyor olması mahallelileri cam açamaz ve evin avlusuna oturamaz durumda olduğunu söyleyen  Muhtar Mustafa AK  açıklamasına şöyle devam etti
 
 
Ulucami ÇAYKUR Çay fabrikasının sahasında bulunan Çay çöpü pisliği bütün yetkili Mercihlere baş vurduğumuz halde hiçbir resmi kurum bu çöpün kaldırılıp Ulucami mahallesi sakinlerinin kokuya ve toz 'a yol açan bu mağduriyeti ciddi manada ele almamıştır çay işletmeleri genel müdürlüğüne hem yazı ile hemde cimere şikâyette bulunmamıza rağmen hiç bir işlevde bulunmamıştır.
 
 ve aynı zamanda Fabrika Müdürlüğüne , Çaykur genel Müdürlüğüne, Güneysu Belediyesine, Rize Sağlık Müdürlüğüne ,Güneysu
Kaymakamlığına, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne, TC. Sağlık bakanlığına, yazı yazarak şikâyetimizi bildirmemize rağmen hepsi kulağının üzerine yatarak hiç bir kurum ve yetkiliye sesimizi duyuramadık bu milletin sahibi YÖK mu bende bunu anlayamadım. dedi.


ETİKETLER : Muhtar Mustafa ak ULUCAMİ MUHTARLIĞI
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur