Bülent Uygun'dan maç sonu açıklaması...


Bu haber 2021-04-24 01:45:54 eklenmiş ve 284 kez görüntülenmiştir.
 
Çaykur Rizespor Hocası  Bülent UYGUN Gençlerbirliğı  yenilgisi sonrası Bir basın açıklaması yaptı Bülent UYGUN açıklamasında şu ifadelere yar verdi:

“Son haftalarda göstermiş olduğumuz performansın devamı adına kazanmak istiyorduk. Özellikle taktiksel olarak bu yönde hamle yapmak istedik. Ama maalesef Boldrin’in sakatlığı, Baiano’nun kart cezalısı olması, Samudio’nun dizinin kitlenmiş olmuş olması, Donsah’ın yaklaşık iki buçuk aydır oynamaması istediğimiz oyunu oynamamızı engelledi. Biraz da eski alışkanlıklarını kazanan bir şekilde geriye doğru oyun anlayışını benimsemiş olmalarına çok kızdım. Orta sahamız çok içeri girdi. Üç günde bir maç oynamanın belki de etkileriydi. Futbolcular da otomatik olarak saha içerisinde kendini korumak, sakatlanmamak adına böyle hamleleri yapmaya çalıştılar.
 
Sağolsun. Teşekkür ederim. Sayın Başkanımız Hasan Kartal da prim olarak en fazla primlerden bir tanesini verdi. Çünkü bu maç onun için çok önemliydi. Ama maalesef kazanamadık. Yapmamamız gereken hataları yaparak golü yedik. Ama sonrasında oyunu değiştirmek adına gerek taktiksel değişiklik gerekse oyun anlayışımızı değiştirmemize rağmen ikinci golü bulamadık. Gençlerbirliği takımının da bizden daha çok ihtiyacı vardı. Onlar daha çok istediler ve hakettikleri bir üç puan aldılar. Tebrik ediyorum.
Üç günde bir maçlar oynamaya devam ediyoruz. Tekrar başımızı kaldıracağız. Rizesporumuza ve büyük taraftarımıza yakışır şekilde her maçımızı rakibin kim olduğuna bakmadan, aynı sevgi ve saygı ile hazırlanıp kazanmak için yolumuza devam edeceğiz. Daha lig bitmedi. Kalan maçlarımız var. Her maç birbirinden zor maç. Dolayısıyla bizim hedefimiz puansal anlamda 53 puanı tutturmak. Bunu tutturabilmek adına sahada mücadelemizi en iyi şekilde vereceğiz.”

ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur