Rizespor Süper Lig’deki en yüksek puanıyla sezonu bitirmiş olduk.


Bu haber 2021-05-16 02:38:18 eklenmiş ve 264 kez görüntülenmiştir.
Çaykur Rizespor Süper ligin son haftası Maçında Ağırladığı Medipol  Başakşehir'e 0-2 yenildiği mas sonrası Çaykur Rizespor hocası 
 Bülent Uygun'dan maç sonu açıklaması.

“Bir sezonun daha sonuna geldik. 

Sezonu galibiyetle kapatmak hem de seyircimizi mutlu etmek o anlamda da gelecekle ilgili son kararlarımızı vermek adına önemli bir karşılaşmaydı.
Takımımızda 18 futbolcunun sözleşmelerinin bitmesinden dolayı belki sakatlanırım korkusu bazılarının özellikle 8 tane takımdaki etkin rol alan oyuncuların sakatlıkları ve bunların hepsini göz önüne aldığımızda son 7 haftanın içerisinde yaşadığımız bu süreç ama ona rağmen şu ana kadar Rizespor Süper Lig’deki en yüksek puanıyla da sezonu bitirmiş olduk.
Yeni sezonda taraftarımızın arzuladığı istediği formanın hem başarı hikayesini yazacak hem de yüreğiyle sahada oynayıp kazanma adına bütün yeteneklerini sergileyecek aktif, agresif ve zirve yolunda yürüyüş yapacak bir futbolcu kadrosunu inşallah sayın Başkanımız ve sportif direktörümüzle birlikte kurmak ve bu başarı hikayesini yazmak tek hayalimiz. 
Takımımızdan sözleşmesi devam edip ayrılmak isteyenler de var. Aynı zaman da sözleşmesi bitip de belki bizimle devam edecek oyuncularda var. Çok zor bir sürecin bizi beklediğinin farkındayız. Bu süreci en kısa sürede doğru bir şekilde planlayıp 27 veya 28 Haziran’da sezonumuzu açarken #Rizespor’u sevenlerin tarafından sevilen arzulanan kadromuzu da inşallah hep beraber oluşturacağız. 
Genç yetenek olarak şuan da alt liglerde oynayan futbolcu kardeşlerimiz, bunlarla beraber kendimizin kiralık olarak verdiğimiz 4-5 tane genç kendi evlatlarımızı da takımımıza dahil edeceğiz. 
Sezon sonunda da yabancı sürecine Futbol Fedarasyonumuzun verdiği karar doğrultusunda gerekli bütün çalışmaları yaparak yönetimimize gidecek kalacaklar la ilgili bütün raporumu verdim.
Bundan sonraki süreci de transfer komitemiz sayın Başkanımız ve sportif direktörümüz güzel bir şekilde takım planlaması, takım mühendisliği yaparak yeni sezonu Rizespor’u mutlu edecek bir yapı da tekrar sizlerin karşısına inşallah çıkarız."dedi.
.

ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur