Pazarspor Başkanı Mustafa Taşkın'dan Açıklama...


Bu haber 2021-06-03 18:16:44 eklenmiş ve 250 kez görüntülenmiştir.
Pazarspor Başkanı Mustafa Taşkın'dan Açıklama...
 Kulüp Başkan'imiz Mustafa Taşkın'dan açıklama; Değerli Pazarsporlular; Bildiğiniz üzere; 19 Haziran 2021 günü Kulübümüzün olağan seçimli genel kurulu icra edilecektir.Bu olağan genel kurulda; halen kulüp başkanlığını yürüten şahsımla birlikte, sayın Şafak Balta Pazarspor Kulübünün yönetimine talip olmuştur. Pazarspor yönetimine ciddi adayların çıkması, rekabeti üst seviyeye çıkaracaktır. Bu rekabetin doğmasında, yönetim kurulumuzun Pazarsporu 2. Lige yükselten ve kovid sürecine rağmen 2. Ligde kalıcı olmasını sağlayan başarısının adaylar açısından cazibe noktası oluşturduğu açıktır. Zira; bu başarılardan önce; elini taşın altına koymaktan kaçınanların, yönetimde bulunurken, en ufak olumsuzlukta kaçanların varlığını bu kulüp görmüş ve teşhis etmiştir.
 Birçok büyük bütçeli il ve sponsor takımlarının çok büyük sermayelerle elde edemediği başarıları elde ettiğimiz gözden uzak tutulmamalıdır. Bütçeleri, kulübümüz bütçelerinin en az 3 katı olan takımlarla yaptığımız mücadelelerden çıkarak 2. Lige yükseldiğimiz tüm Pazarlıların bilincindedir. 2. Ligdeki mücadelemiz Pazarımıza yakışır seviyede seyretmiş ve ilk yıl için amaç edindiğimiz ligde kalıcı olmakla başlayacak başarı serüveninin ilk taşını döşemiştir.
 Yönetimimiz, tüm zor koşullara karşın, Pazarspora olan aşkı ile fedakarca çalışarak bu başarılara nail olmuştur. Başarının oluşmasında fedakarca görev yapan kulüp çalışanlarının, sporcuların ve her zaman varlıklarını yanımızda hissettiren Pazarlıların katkıları yüksektir.
 Sayın Şafak Balta; 01.06.2021 tarihinde Pazar Genç Fm de yayınladığı “Halka sesleniş” isimli bildiride; Pazarspora üye olarak katılanların kongreye ve mensubiyet hissiyatına gölge düşürdüğü,2021 yılına ait tüzükte yer alan %5’lik oranın asıldığı,konuyu muhatapları ile 3 kez görüştüğünü, seçim kaygısı ile üye kaydının yapılmasının Pazarspor temellerine dinamit koymak olduğu şeklinde bir açıklamada bulunmuştur.
 Bu açıklamaları üzüntüyle izlemiş bulunmaktayız.Öncelikle, seçim kaygısı ile üye kaydı yapıldığı şeklindeki iddia tümüyle gerçek dışı, izandan yoksun bir iddiadır. Sayın Şafak Baltanın seçimi kazanacağına bu kadar muhakkak gözle baktığı yerde; sistematik bir şekilde Pazarspora üye olanlar üzerinden kara bir propaganda yapmaya çalışması, kötü bir algı operasyonudur.Pazarspora üye olanlar, yönetim kurulumuzun üye olmasında sıkıntı görmediği Pazarlı hemşerilerimizdirler.Bu kişilere yönelik, onların oy vermek üzere üye edildiği şeklindeki iddia, yönetimimize olduğu kadar, bu üyelerimize yönelmiş haksız ve üzücü bir ithamdır.Bir üyenin kime oy vereceği bilinemeyeceği gibi, bunun garantisininde olmayacağı açıktır. Nitekim; bu üyelerin hepsine ulaşan Şafak Balta, kendilerine oy vermelerini isteyebilmiştir.
 Önce, kulübe üye olanlar üzerinden yürütülen bu kara propagandanın, seçimden sonra bağımsız denetçilerle kulübün hesaplarının incelemeye alınacağı şeklinde örtülü tehdit şeklinde öne sürüldüğü görülmektedir.Pazarspor yönetimi olarak, şahsımın ve yönetim kurulumuzun veremeyeceği hiçbir hesap yoktur.Bu kulüp için kulübün başarısından başka hiçbir beklentileri olmadan elini taşın altına koyan yönetimimizin, mali ve hukuki tehditlerle yılacağını düşünmenin büyük bir acziyet olduğunu açıkça söylemekteyiz.
 Değerli kongre üyelerimize, Pazarlı hemşerilerimize, Pazarspor sevdalılarına saygı ile duyurulur.
ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur