Çaykur Rizespor Bülent Uygun İle 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı...


Bu haber 2021-06-29 00:14:17 eklenmiş ve 252 kez görüntülenmiştir.
Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada : Çaykur Didi Stadyumu`nda düzenlenen imza töreni ile teknik direktörümüz Bülent Uygun ile 3 yıl daha anlaşmaya varıldı.denildi. 
 
Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan yazılı  açıklama şu ifadelerle devam etti :Açıklama şöyle devam etti:28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 13:00'de Çaykur Didi Stadyumu'nda düzenlenen imza töreniyle teknik direktörümüz Bülent Uygun ile 3 yıl daha sözleşme imzalandı.

 İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanımız Tahir Kıran, "Bunlar formalite. Bizim dostluğumuz çok iyi. Biz kendisine güveniyoruz. Başarılı olacağına inanıyoruz. Hocamın hiçbir zaman arkasında olmayacağım. Her zaman yanında olacağım. O kelimeyi hiç sevmem. 'Arkasında olacağım.' diyenler hep gitmiştir. Ondan dolayı her zaman yanında olacağım. Taraftarımızdan tek şeyi istiyoruz. Sadece sabır. Günlük başarılar için değil, altyapı için geldik. Karadeniz birliğini kurmak için geldik. Ben burada Karadeniz birliğini kurmaya geldim." ifadelerini kullandı.

 Teknik direktörümüz Bülent Uygun ise "Dün dünde kalmıştır. Bugün yeni şeyler söylememiz lazım. Yarınlar için güzel şeyler yapmamız lazım. Altyapıdan başlayarak güzel şeyler başaracağız. Taraftarın ve medyanın desteği ile camiayı yukarıya oynatmaya devam edeceğiz. 'Allah'ım beni mahçup etme.' diye dua ediyorum. Bu şehre mahcup olmamak için çok çalışacağız." dedi.


ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t #çaykurRizespor #bulentUygun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur