BAŞKAN TÜRÜT, MERKEZ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNİN GENEL KURULUNA KATILDI

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2021 yılı 1. Olağan Genel Kuruluna katıldı.
Bu haber 2021-07-01 13:53:38 eklenmiş ve 240 kez görüntülenmiştir.
 Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2021 yılı 1. Olağan Genel Kuruluna katıldı.
 Rize Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Gülhani Ozan Sarı başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan genel kurula, Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Fatih Topçu, Nuran Alım, Emin Kanbur, Bayram Ali Çapoğlu, Birlik Müdürü Muhammet Kalyoncu ve Merkez köy muhtarları yer aldı.
 2020 yılındaki yatırımların değerlendirildiği genel kurulda, 2021 yılındaki çalışmalar hakkında istişareler edilirken bir yıl süreyle birlik encümenliğinde görev yapacak üyelerin seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçimler sonucunda birlik encümen üyeliklerine İl Genel Meclisinden Mustafa Fatih Topçu ve Bayram Ali Çapoğlu, köy muhtarlarından ise Küçükköy Köyü Muhtarı Ziya Nalbant ve Zincirliköprü Köyü Muhtarı İbrahim Yazıcı seçildi.
 Başkan Türüt, genel kurulda yaptığı konuşmada Merkez başta olmak üzere ilçe Köylere Hizmet Götürme Birlikleriyle birçok hizmete imza attıklarını ifade ederek “birliklerimizle sağladığımız uyum ve iş birliği sayesinde taş duvar, menfez ve beton kaplama gibi standart hale gelen hizmetlerimizin yanında grup yollarımızın asfaltı, parapet duvarları, çocuk oyun parkları ve dolmuş durakları gibi önemli hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturduk. Bu çalışmaları hayata geçirirken bir yıl boyunca bizlerle birlikte olan merkez köylere hizmet götürme birliği üyelerimize teşekkür ediyor, yeni seçilen birlik üyelerimizi de tebrik ederek çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur