Lige nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin çok önemlidir...
Bu haber 2021-08-28 01:14:47 eklenmiş ve 5364 kez görüntülenmiştir.
Türkiye Süper Ligin 3. haftasında Çaykur Rizespor Antalya Deplasmanında oynadığı müsabakadan 3-2 yenik ayrıldığı maç sonrası Çaykur Rizespor hocası Bülent UYGUN dan maç sonu açıklaması.
"Remy, Boldrin, Phiri gibi mevkisel eksiklikler haftalardır işlerimizi zorlaştırıyor. Bir ay sonraki süreçte yeni yönetim ve 18’e yakın futbolcunun gittiği ortam ve ondan sonra yeniden kurduğumuz ve kurmaya devam ettiğimiz bir takım. Milli takım arası bize iyi gelecek. Sakatlarımız düzelecek. Transferlerimiz gelecek ve ondan sonra arzuladığımız Rizespor’u hep beraber izleyeceğiz.
Lige nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğin çok önemlidir. Rizespor olarak oyun anlayışı, felsefesi ve kazanma azmiyle çok iyi bir takımı önümüzdeki günlerde hep beraber izleyeceğiz. Bugün maalesef 96. dakikada penaltıdan mağlup ayrıldık. Antalyaspor’u tebrik ediyoruz. dedi.
Yorumlar
Diğer SPOR haberleri