Mansur Yavaş 2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü'nün sahibi..


Bu haber 2021-09-14 19:56:41 eklenmiş ve 297 kez görüntülenmiştir.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur YAVAŞ, City Mayors Foundation’ (Belediye Başkanları Vakfı) tarafından düzenlenen "World Mayor 2021"de, Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü'nun sahibi oldu. 


 Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş Türkiye 2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü'nun sahibi  Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü, Türkiye'nin Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a, Avrupa ve Türkiye'nin büyük başkentlerine eşit bir metropol inşa etme çabalarından ve vizyonundan dolayı verildi.

 Mansur Yavaş, Ankara Belediye Başkanı seçildiğinden bu yana halkın güvenini ve şeffaflığını esas alan bir liderlik tarzı geliştirmiştir. Yolsuzlukla mücadelesi cesaret ve inanç gösteriyor.

 Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gıda yardımı, parasal destek ve diğer hayatı hizmetlerin sağlanması da dahil olmak üzere bir dizi güvenlik ağı programı aracılığıyla toplumun yoksul ve en savunmasız kesimlerini destekledi. Covid sonrası bir dönüşüm için vizyonu da övgüye değer. Yeşil şehir projelerine, toplu taşımanın elektrifikasyonuna, temiz suya ve yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor.

 Belediye Başkanı Yavaş, Covid pandemisinin başlangıcından itibaren insanları tam olarak bilgilendirmenin önemini anladı. Bağlantıları zayıf olan bölgelere internet erişimi sağladı ve hemşehrileriyle iletişim kurmak için sosyal medyayı tam olarak kullandı.

 Belediye Başkanı'nin halihazırda uygulamaya koyduğu önlemler ve Türkiye'nin başkentine yönelik vizyonu Ankara'yı daha dayanıklı ve sürdürülebilir bir şehir yapacak.

 Dünya Belediye Başkanı Projesi'nin aldığı binlerce referans ve yoruma bakılırsa, Ankara halkı ve diğer bölgelerden ya da Türkiye'den pek çok kişi, Mansur Yavaş'ın şehri dünyanın en büyük başkentlerinden biri haline getireceğine inanıyor. TANITIMLAR | RÖPORTAJ | MAKALE

Kaynak
http://www.worldmayor.com/contest-2021/world-mayor-winners-2021.html
ETİKETLER : Mansur yavaş Ankara büyükşehir belediye başkanı a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur