GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ GÜNEYSU'YU ZİYARET ETTİ


Bu haber 2021-09-28 16:37:15 eklenmiş ve 257 kez görüntülenmiştir.
 Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı ve bir dönem Güneysu'da Kaymakamlık yapan  İhsan Selim Baydaş, Güneysu Yöresi Engelli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Güneysu Gençlik Merkezi işbirliğinde yürütülen “Öğrenirken Üreten Gençlik” projesindeki gençleri ziyaretlerinin ardından, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı himayelerinde Güneysu Gençlik Merkezi işbirliğinde yürütülen “Genç Kitaplar” projesi ödül törenine katıldı. 

 Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Eğitim Külliyesi konferans salonunda gerçekleşen törene Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Kaymakamımız Arif Oltulu, Belediye Başkanı Rıfat Özer, RTEÜ Rektörü Hüsayin Karaman, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Güneysu İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Gündoğar, Rize Ticaret Borsası Başkanı ve İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Mehmet Erdoğan, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, çeşitli kurum amirleri ve 81 ilden çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı. 

 Tören program açılışı Kur’an tilaveti ile yapıldı. Programda Kaymakamımız Arif Oltulu ve Belediye Başkanı Rıfat Özer birer açılış konuşması yaptı.
 Merhum Öğretmen – Yazar Mehmet Sancaktutar anısına düzenlenen Temel İhtiyaç Kitap konulu deneme yazma dereceye girenlere ve En Güzel Kitap Tanıtım videosunda dereceye girenlere ve proje kapsamında gençlerin okumaları için belirlenen kitap komisyonunda görev alan akademisyen ve öğretmenlere de günün anısına birer plaket taktım edildi.
 Program sonunda Gençlik Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’a plaket taktimi ve hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.
ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur