SP Rize İl Teşkilatı Rize Merkez'de kurulan pazar esnafını ziyaret etti...


Bu haber 2021-11-23 02:16:37 eklenmiş ve 230 kez görüntülenmiştir.
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender ve yönetim kurulu üyelerinin, Rize Merkez'de kurulan pazar esnafını ziyareti sonrası Saadet Partisi Rize İl Başkanlığından yapılan yazılı basın açıklamasında 

''Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender ve yönetim kurulu üyeleri, Rize Merkez'de kurulan pazar esnafını ziyaret edip hasbihal ettiler. denildi.
 
Saadet Partisi Rize İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yar verildi:

Genel olarak, bugün sattıkları ürünün bir hafta sonra pahalanması dolayısıyla hem müsteri bulamamaktan hem de satılan ürünün yerine yenisi koymakta zorluk çekmelerinden şikayet eden pazar esnafı çoğu zaman yapılan satışın sadece yakıtı karşılayabildiğini vurguladı.

Uzun süredir yetkililerden talep ettikleri, yol üzerinde değil de daha sabit bir pazar yerinin olması meselesine bir türlü çözüm üretilmemesinden dolayı kırgınlıklarını dile getiren pazar esnafı, Av. Muhammet Kaçar tarafından yetkililerle bir kez de kendisinin görüşeceği sözünü aldılar.

Girdiğimiz ekonomik darboğaz günlerinden çıkabilmek için Milli Görüş'ün ekonomi politikalarını hatırlatan Kaçar, "İktidar bozabildiği kadar bozsun; asla düzeltemeyeceğimiz kadar bozamayacaktır. İstediği kadar yıksın; onaramayacağımız kadar yıkamayacaktır. Daha önce denk bütçeyi kurup emekçiye hakkını veren Milli Görüş kadroları yeniden göreve gelmek zorundadır. Biz bunu yaptık ve yeniden yapabileceğimize inancımız tamdır. İnanıyoruz ki zafer inananlarındır." dedi.

Mahalle ve sandık çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender, "sürekli ekonomiden sorumlu birilerinin görevden alındığını görüyoruz ama sistem aynı sistem olduğu için yeni gelenler de başarısız olmaya devam ediyor. İktidar artık ekonomiyi düzeltecek kadrodan yoksun kalmıştır. Aranan kan Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi'nin içindedir. İnançlı kadrolar olarak iktidara gelebilmek için sokak sokak, mahalle mahalle çalışmalarımızı hızlandırdık inşallah. Bu beraber büyüdüğümüz Rize sokaklarına, komşularımıza borcumuzdur." dedi.
ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur