Güneysu Ülkü Ocağı Çanakkale zaferi ve şehitleri anma programı düzenledi...

Güneysu Ülkü Ocağı tarafından Halk eğitim salonunda yapılan 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri Anma Programında Çanakkale savaşının Önemi ve Şehitler anılarak Dualar edildi.
Bu haber 2017-03-19 10:21:32 eklenmiş ve 1386 kez görüntülenmiştir.
Güneysu ülkü ocağı Çanakkale zaferi ve şehitleri anma programı düzenledi.
Programa  Güneysu Ülkü Ocağı Başkanı  Yavuz Selim Kambur, Rize  il Ocak Başkanı İhsan Alkan, Davetliler arasında Güneysu MHP İlçe başkanı Kazım Kara, Ak Parti’den Nejmi Saruhan, Ömer Zeki Bıyık  Güneysu,Ülkü ocağı teşkilatı ve Güneysulular katıldı.
 
Güneysu Halk eğitim salonunda Düzenlenen 18 Mart  Çanakkale zaferi ve şehitleri Anma Programında Bir konuşma yapan Güneysu Ülkü Ocağı Başkanı  Yavuz Selim Kambur Şu ifadelerde bulundu,
Şanlı Çanakkale şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anmak, onları unutmamak, bu vatanın sahipsiz olmadığını dosta, düşmana göstermek biz Türk milletinin yegâne görevidir. 
Birileri köşe başlarında kampüsler de hatta ve hatta camilerde bile siyasi propaganda peşindeyken, koltuk sevdasıyla yanıp tutuşurken, Çanakkale'nin kahraman şehitlerini unutmuşlardır. Çanakkale’de yağmaladığımız İngiliz tohumları Hollanda’da deyim yerindeyse bakanımızı rehin alan portakal kafalılar şunu çok iyi bilsinler ki bu millet bu günlere kolay gelmedi önünü ardı ardına çıkarılan zorlukları bir çırpıda aşmadı, hep bedel ödememiz gerekti . Sanmasınlar ki yıkıldık yıkılmayacağız, sanmasınlar ki usandık usanmayacağız, sanmasınlar ki korktuk Allah'tan başka kimseden korkmayacağız. Bizde millet sevdası için er bitmez, hainlerin kurduğu tuzaklar boşadır. Ve genel merkezimizin yeni sloganına tam destek veriyoruz damarlarındaki asil kani kirletme!
ETİKETLER : Güneysu ülkü ocağı Yavuz Selim Kambur çanakkale zaferi şehitler
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur