Rize-Köy ve Mahallelerde İstişare Toplantılarına Büyük Bir İlgi var !


Bu haber 2021-12-19 12:26:50 eklenmiş ve 303 kez görüntülenmiştir.
 Ak parti iktidarının kalesi olan Rize ilinde halkın teveccühü özüne doğru dönmeye devam ediyor. Rize de halk artık özüne dönmeye niyetli. Her geçen gün büyüyen bu teveccüh, güneşin doğuşunun habercisi mi?

 Son zamanlarda Rize’de büyük hareketlilik söz konusu, 25 ekim 2021 pazartesi günü, Rizenin ilçelerine esnaf ziyareti düzenleyen Yeniden refah partisi, Rize esnaflarından büyük ilgi görmüştü. Bu ziyaretin ardından, Rize de halkın yönü yeniden refah partisine doğru dönmeye başladı. Olağan bir ilgi odağı haline geldi. Rize, bugün Ak parti hükümetinin kalesi olmuş olsada, seçimin kaderini yeniden refah partisi belirleyeceği görüşü her geçen gün netleşiyor.
 Yeniden Refah Partisi Rize Teşkilatı, Çalışmalarına Büyük Bir Aşkla Devam ediyor !
 Neredeyse her gün için ayrı programı olan, yeniden refah partisi Rize teşkilatı, Hem ilçelerde, hem köylerde seçim çalışmalarına büyük bir teveccüh ile devam ediyorlar.

 Bugüne kadar hiç bir siyasi partinin böyle bir sıklıkla her esnafı ziyaret etme gibi bir çalışması olmadı, Bu çalışma azmi bizlere refah yol hükümetini hatırlatıyor. Mazlumların yüzünün güldüğü o günleri hatırlatıyor. Buda demek oluyorki, milli görüş ruhu yeniden filiz verdi, yeniden refah ile yola devam ediyor.
  Köy ve Mahallelerde İstişare Toplantılarına Büyük Bir İlgi var !
 Rize’nin salarha bölgesine bağlı andon ılıcasında bulunan Memişoğlu dinlenme tesislerinde bu akşam, Gençler ile istişare toplantısı düzenleyen Yeniden Refah partisi Rize il Teşkilatı büyük bir teveccüh ile karşılandı. İstişare toplantısına katılanlar arasında İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, İlk Başkan Yardımcısı Bayram Yolgider, Rize Merkez İlçe Başkanı Hızır Can ve Merkez ilçe birim başkanları yer aldı. Karasu andon gençleri, yeniden refah partisi yönetimini saygı ve sevgiyle karşıladı.

Gençler ile yapılan istişare toplantısı sonrasında, İl Başkanı ve Merkez ilçe başkanı tarafından, partiye yeni katılan üyelere rozet taktimi yapıldı. Andonlu gençlerde artık, Refah gelecek yüzler gülecek diyor.
 Öyle gözüküyor ki, seçime kadar yeniden refah partisi büyük bir yol kat edecek. Yeniden Refah Partisi, artık Türkiye’nin her yerinde teveccüh odağı olmaya hak kazandı. Bunun en büyük nedenide, temiz bir geçmişin olmasıdır. Gündem olarak Yeniden Refah partisinin her programını yakalamak artık imkansız hale geldi, Diğer partilerin bu denli aktif bir ziyaret programı söz konusu değil.
ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur