Sayın Erdoğan, Kaçak Çay'a Hangi Coğrafi İşareti Koyacaksınız ?


Bu haber 2021-12-28 17:23:03 eklenmiş ve 240 kez görüntülenmiştir.
Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin BAYRAK, Rize Ticaret Borsası başkanı Mehmet Erdoğan'a sorarak  kaçak çay'a hangi coğrafi işareti koyacaksınız. dedi.

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin BAYRAK, Erdoğan, yaptığı bir açıklamada coğrafi işaretin kalitede artışa neden olacağının altını çizerek "Coğrafi işaret daha kaliteli ürünün vatandaşa ulaşmasına imkan verecek. 
Türk çayının genel anlamdaki algısını hem Türkiye'de hem yurt dışında değiştirecek. Asıl yurt dışında yapacağımız ihracatta coğrafi işareti kullanma hedefimiz var. Yurt dışında coğrafi işaret alınması için de çalışmalarımızı başlattık." Demiş ! 

SN. Erdoğan Şehrimize tırlarla kaçak çay giriyor, özel sektör çay fabrikalarında boya ile karıştırılıp piyasaya Rize çay'ı diye satılıyor haberiniz olmuyormu ? Erdoğan kaçak çay kamyonu kaza yapınca rize çayını korumak için ne gibi girişimlerde bulundunuz ? Ya da sizinde yakinen tanıdığınız özel bazı sektörler kaçak çay'ı fabrikalarında boya ile harmanlayıp bu millete içirilirken o koltukta siz oturmuyor muydunuz ? 

 SN.Erdoğan eğer çay 'ı bu kadar dert ediyorsanız yani çay ile alakalı faydalı birşeyler yapmak istiyorsanız,samimiyseniz önce kaçak çay'ın gelmesini önleyin de alkışlayalım,özel sektörün çöp çayına boya katılarak harmanlanmasının önüne geçinde taktir edelim ! Aksi taktirde kaçak çay coğrafi işareti iran bayrağı ,boya katılan özel sektör çöp çayının coğrafi işaretide boya fabrikası olur. benden söylemesi !
ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur