Güneysu Belediyesinden dijital hizmet...


Bu haber 2022-01-02 22:59:28 eklenmiş ve 283 kez görüntülenmiştir.
Güneysu Belediyesi  Whatsapp hesabı açarak vatandaşlarla  7/24 saat iletişim hattı kurdu. Belediye ekipleri  Whatsapp üzerinden Vatandaşlardan gelecek istek, talep ve şikayetlerini anında öğrenerek Acilen sorunlara müdahale edecek.  
Güneysu Belediye Başkanı Rıfat ÖZER, yaptığı açıklamada, Yatırım ve hizmetlerimizde vatandaşlarımızın memnuniyetini her zaman on planda tutan yönetim anlayışımıza binaen, vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet verebilmek adına Whatsapp hizmet hattımızı oluşturduk.dedi.
 
Başkan Rıfat ÖZER , Bundan böyle vatandaşlarımız Belediyemiz ile ilgili istek, talep ve şikayetlerini 0537 525 53 85 numaralı telefon hattını kullanarak Whatsapp kanalıyla bize iletebilecekler. Vatandaşlarımızın gerek yazarak, gerek fotoğraf veya video göndererek direkt olarak yetkililere ulaştıracağı istek, talep ve şikâyetlerinin, ilgili birimlere aktarılarak, değerlendirilmeye alınması sağlanacaktır.
 "Güneysu Belediyesi” başarısında vatandaş odaklı hizmeti her zaman on planda olmuştur. İlçemizin gelişiminde ve değişiminde belediyenin yönettiği değil, halkımızın da katılımlarıyla yönetilen bir Belediye anlayışını her zaman kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda tüm teknolojik yenilikleri takip ediyor ve uygulamaya alıyoruz. Bu doğrultuda Whatsapp hattımızı açıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun. Vatandaşlarımız 7/24 istek, talep ve şikayetlerini online olarak bizlere iletebilirler "
 Her şey güzel Güneysu’muz için. Dedi.
ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur