Alınacak işçiler ÇAYKUR'da mı Çalışacak Yoksa AKP il Binasında mı?

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin BAYRAK, ÇAYKUR bir kamu kuruluşu ve bir genel müdürü var. Çaykur işçi alacak haberini genel müdür değil de bir siyasi parti il başkanı yapıyor bu normal bir şey midir? Alınacak işçiler ÇAYKUR'da mı çalışacak yoksa AKP il binasında mı? diye sordu.
Bu haber 2022-01-07 19:11:29 eklenmiş ve 307 kez görüntülenmiştir.
 
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alım, ÇAYKUR’630 mevsimlik işçi alımı gerçekleştirecek açıklamasına tepki gösteren  Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin BAYRAK, Çaykur'a alınması pilanlanan 630 mevsimlik işçi ÇAYKUR'da mı çalışacak yoksa AKP il binasında mı? diye sordu.
 
Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin BAYRAK, yaptığı açıklamada ; AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, ÇAYKUR’un 630 mevsimlik işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı.
    Sevgili hemşerilerim başlıktanda anlayacağınız gibi 20 yıldır akp hükümeti  kamu kuruluşlarını o kadar siyasi propaganda aracı haline getirmiş o kadar siyasileştirmişler ki yaptıklarının gayet normalmış gibi rahat tavır içindeler 
   Rizeli çay üreticisi hemşerilerime sormak istiyorum ! çay-kur bir kamu kuruluşu ve bir genel müdürü var. çay-kur işçi alacak haberini genel müdür değilde bir siyasi parti il başkanı yapıyor bu normal birşey midir sizce ? Alınacak işçiler çay-kur damı çalışacak yoksa AKP il banasındamı ? Yeter artık kamu kuruluşlarına müdale etmeyin ,devletin memurunu kendi memurunuzmuş gibi görmekten vazgeçin, çekin ellerinizi kurumların üzerinden.
    Geçtiğimiz yıllarda noter huzurunda yapılan kura çekilişinde insanların aklında şüpe bırakacak durumlar oluşmuş bu durum bizide fazlasıyla rahatsız etmişti bu nedenle bu yıl böyle durumların oluşmaması kafalarda soru işareti bırakılmaması için özen gösterilmesi  gerekmektedir.Gerek kura çekilişinde gerekse açıklanan sayı dışında sonradan ek yerleştirme yapılıp yapılmadığının takibini başından sonuna kadar yapacağımızı herhangibi şaibe karşısında vatandaşların hakkını korumak için adli makamlara suç duyurusu yapacağımızın sözünü şimdiden hemşerilerimize veriyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun kaygılanmasın nasılsa torpiller işe girecek diye  düşünmeden başvurularını yapsınlar.
   Noter huzurunda yapılacak kura çekimi için alınacak başvurular için önerilerimiz ,yaş sınırının olmaması,önceligin çay üreticisi kişilerden oluşması ve yörenin insanı olmasıdır .
Saygı ve sevgilerinle.dedi.
ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur