SİYASİ PARTİLER, SİYASİ HOLDİNGLERE DÖNÜŞMÜŞ...

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir USTA ;siyasi partilere yapılan hazine ve seçim yardımı tamamen kaldırılsın. Siyasi partiler adeta bu yardımlarla siyasi birer holdinge, ticaret haneye, dönüşmüş durumdalar.
Bu haber 2022-01-09 01:50:31 eklenmiş ve 233 kez görüntülenmiştir.
 
Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir USTA,  Bir kaç gün içerisinde meclisteki beş siyasi partinin banka hesaplarına hazine tarafından 650 milyon TL aktarılacak. Seçim olması halinde ise, bu para 2.5 milyar TL ye çıkacak. Adeta siyasi partiler birer ticari holdinge dönüşmüş. dedi.
Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir USTA yaptığı açıklamada : Aziz Milletimiz, bu paradan terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP ye de 77 milyon TL düşüyor. Seçim olması halinde rakam 200 milyon TL ye çıkacak. Bir yandan terörle mücadele ediyoruz, binlerce Vatan evladımız Şehit oluyor, Analar Babalar ağlıyor, nice çocuklarımız yetim ve öksüz kalıyor. Diğer yandan hazineden terör örgütünün siyasi uzantısına finansman sağlanıyor ve siyaset buna göz yummakta. Halkımız buna tepkili, bunu Aziz Milletimiz kabul etmiyor. Derhal buna müdahale edilmeli. Ve teröre giden bu yardım kesilmeli. diyen başkan Abdulkadir Usta  açıklamasına söyle devam etti,

Bizler BBP olarak, Sn. Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ'nin ekonomide zor bir zamandan geçtiğimiz bu dönemde siyasi partilere yapılan hazine ve seçim yardımı tamamen kaldırılsın. Siyasi partiler adeta bu yardımlarla siyasi birer holdinge, ticaret haneye, dönüşmüş durumdalar. Oysa siyasi partiler Milletimize hizmet için vardır. Ekmek elden su golden, bi elleri yağ da bir elleri balda. Hani Halka hizmet Hakka hizmetti. Ne yazık ki her geçen gün Ülkemizde siyasetin kalitesi daha da düşmektedir. Rahmetli Muhsin Baş kanımızın ifade ettiği gibi, Kurulan sistem adil değil, ne seçilen muktedir, ne de seçen. Sistem buna müsade etmiyor. Ve bu sistemden beslenenlerde bu durumdan gayet memnunlar. 
 BBP olarak 2002 de hazine yardımı bizede yapıldı ve Rahmetli Genel Başkanımız Bu Parayı Şehit Ailelerine ve Derneklere dolaylı yoldan dağıttı. Hatta hukuki olarak bunun önüne engelde koydular, bunu yapamazsınız ceza ödersiniz diye. Otuz yıllık siyasi parti olarak devletimize yük olmadan ayaktayız. Üyelerimizin aidat ve teşkilatımızın katkıları ile bu günlere geldik. BBP her daim Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizgisinde ve Genel Başkanımızın gösterdiği kararlılıkla bu Aziz Milletimizin Gerçek Muktedir iktidarını gerçekleştirmek, İlahi Kelimetullah ve Nizamı Alem Davamız için, azimle ve kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz. Bizler Kahraman Devletimizin, Aziz Milletimizin Gerçek sevdalılarıyız. Onun için Muhsin'ce Duruş, Muhsin'ce Doğuş diyoruz.

ETİKETLER : a b c ç d e r u l ş z w Q t
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur