Gübre fişlerinizi alın Nisan ayına kalırsa gübre fiyatı 10.0000 tele olur.

Rize S.S 53/5 Rize merkez tarımsal kalkınma kooperatifi Başkanı Hasan Kasap ''biran evvel gübre fişlerinizi alın Nisan ayına kalırsa gübre fiyatı 10.0000 tele olur''
Bu haber 2022-02-20 01:31:22 eklenmiş ve 587 kez görüntülenmiştir.
 Rize S.S 53/5 Rize merkez tarımsal kalkınma kooperatifi Başkanı Hasan Kasap kooperatif üyelerine çağrıda bulundu, Başkan Kasap biran evvel gübre fişlerinizi alın Nisan ayına kalırsa  gübre fiyatı 10.0000 tele olur. dedi.
 
Rize Merkez kooperatifi başkanı Hasan Kasap sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Kooperatif üyelerine seslenerek ; Saygı değer Rize merkez kooperatifimizin üyeleri 2022 yılı itibariyle gübre satışlarımız başlamıştır.
 Maalesef bütün çabalarımıza rağmen gübre fiyatlarının çok yüksek olduğu hükmet yetkililerine defalarca bilgi verdiğimiz halde bir arpa boyu mesafe alamadık, tarım krediler devlete bağlı olduğu için tarım kredilere 7500 tele ye hükümet gübre sattırıyor, bize de yani kooperatifler yüzde on yedi faizle kredi verip üyelerimize gübre temin ediyoruz, bu kusursa bize ait değil, siyasilerimizedir gübre maalesef az olduğundan gübre almak isteyen üyelerimiz biran önce fişlerini alsınlar, nisan ayına kalırsa bizde gübre kalmaz 10 000 tele olur saygılarımla. dedi.
 
 
 
7.500 LİRAYA VATANDAŞA ULAŞMAYACAK

Edinilen bilgilere göre, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri kurumu Gübretaş, çay gübresinin tonunu 7500 liradan Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerine sattı. 76 yıldır çay üreticisine hizmet veren Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri ise Gübretaş’tan gübre satın alıp çay üreticilerine vermek için Ziraat Bankası’ndan yüzde 14,50 faizle 25 Milyon lira kredi çekti. Hem kredi faizi hem de nakliye dolayısıyla gübrenin tonuna yaklaşık 1500 lira maliyet çıkınca Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri üreticiyi korumak adına zararına bir satışla gübrenin tonunu peşin fiyat olarak 8300 liradan satışa çıkardı. Kredi kartına ise 4 taksitle gübrenin tonu 8500 liradan satışa çıktı.




ETİKETLER : Hasan kasap Rize merkez tarımkiredi kooperatifi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
Emrullah erdoğan 2022-02-20 12:10:33
Tehtitmi ediyorsunuz o akılla nereye gidebileceğini benden çok iyi biliyorsun değilmi. İstersen 20bin olsun almıyorum, bu milletin sırtından geçirmeyi bırakın. Bu millete ne verdiniz kurum olarak.
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNDEM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur