AKPARTİ İL BAŞKANI ALİM ARDEŞEN’DE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim İl Başkan yardımcıları Ardeşen İlçe Başkanı, İlçe Belediye Başkanı, Belde Başkanı, Belde Belediye Başkanı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Ardeşen’de ziyaretler gerçekleştirdi.
Bu haber 2022-02-25 01:35:48 eklenmiş ve 207 kez görüntülenmiştir.
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim  İl Başkan yardımcıları Ardeşen İlçe  Başkanı, İlçe Belediye Başkanı, Belde Başkanı, Belde Belediye Başkanı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Ardeşen’de ziyaretler gerçekleştirdi.
İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, ile birlikte Ardeşen köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen  İl Başkanı Alim İlçenin yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunarak, muhtarların talep ve isteklerini dinledi.

Alim “ Muhtarlarımız bizim demokrasimizin vaz geçilmez unsurlarıdır. Halkımızla devletimiz arasında elçi konumunda olan muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok fazla önem arz etmektedir. Buradaki gerek İlçe Başkanımız gerekse Belediye Başkanlarımız ilçemize hizmet noktasında çalışmalarını büyük bir özveriyle gerçekleştiriyor. Sizlerden aldığımız geri dönüşümlerle de ilçelerimizde çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Bu toplantıları tüm ilçelerimizde belli periyotlarla gerçekleştiriyoruz. Ardeşen ilçemizde Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından  kano, rafting merkezi ve 200 seyircilik tribün işi şeklinde gençlerimizin hizmetine sunacağımız çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bütün ilçelerimiz bizim için çok önemlidir. Elbette ki Ardeşen’de öyle. AK Parti iktidarları döneminde Türkiye değişiyor, Türkiye dönüşüyor. Türkiye’nin 81 ilinin çehresi değişirken ilimizde bu manada Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle mega projelerin yer aldığı bir il konumuna ulaştı.150 yıllık hayal olan  Ovit Tüneli, Salarha Tüneli yapılamaz siyasi manevra vaatleri şeklinde diğer siyasi partiler tarafından algı oluşturulan Havalimanımız, ticaretin yeni rotası haline gelecek olan  Lojistik Merkezimiz, dolgusuna başlanılan Şehir Hastanemiz, Rize Merkez’de ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz Kentsel Dönüşüm faaliyetlerimiz ve daha bir sürü icraatımız var. Allah’a hamdolsun hep söylüyoruz. Siyasi tarihi boyunca bu kadar hizmetlerle icraatlarla donatılmış bir siyasi kadro daha önce tarihte yer almadı. Bu hizmetler nasıl yapılıyor. Bütün paydaşların ilimiz için ortak paydada buluşması ile oluyor. Teşkilatın uyumuyla gayretli çalışmalarıyla oluyor.”dedi.

İl Başkanı Alim ve beraberindeki ekip Ardeşen’de Ardeşen Belediyesinin “Sokaktaki Dostlarımıza Yeni Yuvalar Hazırlıyoruz” sloganıyla Ardeşen Fatih İlkokulunda düzenlediği etkinliğe katıldı.
Belediye Başkanı Avni Kahya’yı ziyaret ederek, Belediyenin çalışmaları konusunda bilgiler alan Alim, ardından İlçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe esnafıyla sohbet eden  İl Başkanı Alim “Esnaflarımızı ziyaret ederek, talep ve isteklerini dinledik. Esnaflarımızın dertleri bizim de derdimizdir. Yaşanılan hiçbir şeyi göremezden gelen bir iktidar Partisi değiliz. Tam aksine yaşanılan sorunların çözümü için sürekli yeni formüller bulmaya çalışarak, esnafımızın, vatandaşımızın yükünü hafifletmeye çalışıyoruz” dedi.

İl Başkanı Alim ilçede Ardeşen Gazeteciler Derneği, Ziraat Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan ve yönetimlerine ziyaretlerde bulundu.

Armağan Köyünde önceki dönem AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ile birlikte üç kademe köy başkanlarıyla bir araya gelerek, toplantı gerçekleştirdi.Milletvekili Nusret Bayraktar köy başkanları ve köy sakinlerine ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı Alim, ilçede gerçekleştirdiği taziye ziyaretlerinin ardından Ardeşen üç kademe ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Başkan Alim burada gerçekleştirdiği konuşmasında “Bugün Ardeşen İlçemizde teşkilatımızla birlikte    dopdolu 13 program gerçekleştirdik. Sizlerin gayretli çalışmaları teşkilatçılık ruhunuz sizlerden aldığımız bu enerji, sinerji  bizleri de güçlendiriyor. Üstad Mehmet Akif Ersoy’un söylediği gibi “Girmeden tefrika bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez, ülkemizde sorunlar yok mu var ama çözümsüz değil Allah’a hamdolsun ki çok iyi bir kaptanımız var, fırtınada olsa doluda olsa gemiyi karaya çıkartabilecek bilgi birikim ve tecrübeye sahip bizlerde onun ak kadroları olarak elimizden gelenin daha fazlasını yaparak ona Rize’den desteğimizi  en güçlü şekilde göstermeliyiz” dedi.

.
ETİKETLER : AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI ALIM ARDEŞEN
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur