Rize İl Milli Eğitim Müdürü görevinden alınmalıdır.

CHP Rize İl Başkan Saltuk Deniz, Yaşanan kazanın bir sorumlusu olmalıdır. Bu sorumluda Rize İl Milli Eğitim Müdürüdür. Ya istifa etmelidir ya da valilik tarafından görevinden alınmalıdır.
Bu haber 2022-03-09 14:55:42 eklenmiş ve 964 kez görüntülenmiştir.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, 06 Mart tarihinde Öğrenci servis aracının park halindeki araca çarpması sonucu araçta görevli olan bir kişi vefat etmiş 13 kişide yaralanmıştı. Yaralananlardan öğrencilerden birisi su an yoğun bakımda bekletiliyor. Aynı şekilde araç sürücüsü de ağır şekilde yaralanmış durumda. 
 Konuyla ilgili yapmış olduğumuz incelemeler ve kazada ağır yaralanan öğrencinin ailesini hastanede yapmış olduğumuz ziyaret esnasında öğrendiklerimiz ve Rize Baro başkanının yapmış olduğu açıklamalar sonucunda konuyla ilgili daha önce şikayetler olduğunu, vatandaşların aksayan konularla ilgili taleplerinin olduğu , taleplerin aylarca yerine getirilmediği, şikayetlerle ilgili gerekli işlemlerin yapılmadığı, bir servis aracına çok yakın saatler içinde servis yapması konusunda anlaşmalar yapıldığı, öğrencilerin güvenliklerine yeterince önem verilmediği, denetimlerin yapılmadığı, yaptırımların uygulanmadığı konusunda bilgiler edinilmiştir. dedi.
Başkan Saltuk Deniz, Yaşanan kazanın bir sorumlusu olmalıdır. Bu sorumluda Rize İl Milli Eğitim Müdürüdür. Ya istifa etmelidir ya da valilik tarafından görevinden alınmalıdır.
 SERVİS ARAçLARIYLA YAPILAN ANLAŞMALARDA Kİ FİYATLAR ARTIRILMALIDIR. 
 Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar sonucunda Servis Araç sahipleri çok sıkıntılı günler yaşamaktadır. Bu nedenle servis araçlarıyla yapılan anlaşmalar sürekli artan zamlara karşı yeniden güncellenmeli ve akaryakıtta meydana gelen zamlarla doğru orantılı olarak artırılmalıdır. 
 Öğrencilerimiz güvenlikli bir şekilde evlerinin önlerinden alınmalı, yürütülmeden okullarının önlerinden alınmalı ve evlerinin önlerinde indirilmelidir.
 Kazada ölen kadın görevlimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı , yaralanan öğrenci kardeşlerimize de geçmiş olsun dilerim.
ETİKETLER : CHP Rize Saltuk deniz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur