GÜBREYE DESTEK YOK, SİYASİ PARTİLERE 645 MİLYON DESTEK VAR.

BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir USTA ,Hükümet çay gübresine destek olunca Bükçe alt üst oluyor, Beş siyasi Partiye 645 milyon TL ödemeye gelince sıkıntı olmuyor. dedi.
Bu haber 2022-03-13 00:55:10 eklenmiş ve 225 kez görüntülenmiştir.
BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir USTA ,Hükümet çay gübresine destek olunca Bükçe alt üst oluyor, beş siyasi Partiye 645 milyon TL ödemeye gelince sıkıntı olmuyor. dedi.
AK Parti Genel başkan yardımcısı ve Rize Millet vekili Hayati Yazıcı' bir TV Programında hükümet  Çay Gübresine  %50 destek versin isteğine, Hayati Yazıcı   bunu yapamayız, imkanlar kısıtlı, Bütçe alt üst olur, demişti.
BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir USTA  Beş siyasi Partiye 645 milyon TL ödemeye gelince sıkıntı olmuyorken, Çay Üreticisine, çiftçiye gelince mi Bütçe alt üst oluyor. diye soran Başkan usta İfadelerine şöyle devam etti ;
BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir USTA , yaptığı yazılı açıklamada; Rize BBP olarak artan Gübre fiyatlarına karşı %50 destek verilerek, devletimizin çay üreticimizin yanında olması gerektiğini katıldığımız Canlı yayın Programında dile getirmiştik. İki gün sonra, Rize'li Vekilimiz Sn. Hayatı YAZICI Beyin bunu yapamayız, imkanlar kısıtlı, Bütçe alt üst olur açıklamasını üzüntü ile dinledik. 
 Buradan Çay üreticileri adına soruyoruz, Bu bütçe Müteahhide, Betona, Çimentoya, Demire, Yap Boz İşlere, Şatafata, İtibara, Geçiş Garantilerine, Faiz ödemelerine, Beş siyasi Partiye 645 milyon TL ödemeye gelince sıkıntı olmuyorken, Çay Üreticisine, çiftçiye gelince mi alt üst oluyor. Birde Bizim Siyasetimizin merkezinde Milletimiz var diyorsunuz fakat siz Aziz Milletimiz ile irtibatı çoktan kesmiş olduğunuzu gözler önüne seriyorsunuz.
 Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sn. Mustafa DESTİCİ Beyin Devletimizin acil olmayan tüm alt ve üst yapı yatırımları ertelemesini ve tüm imkanlarını tarıma, hayvancılığa, üretime, istihdama, çiftçiye, Emekliye, memura, aktararak bu zor zamanlarda halkımızın yanında olması gerektiğini defalarca dile getirmiştir. Ne yazık ki gelinen noktada hala müteahhit ekonomisi modeli uygulanmaktadır.
 Sn. Genel Başkanımızın Çözüm önerisi, Gübre fiyatları Bütçeden desteklenmeli, çiftçimizin 8.500 TL ye çıkan bu fiyatlarda gübre alma imkanı yoktur, bunun %50 karşılanmalı. İkinci bir yol ise eğer fiyatlar bu seviyede kalacak ise, 7 yıldır 13 Kuruşta Rekorlar kıran, Destekleme Tutarı 1 TL ye çıkartılarak, çay üreticimizin önceki yıllarda olduğu gibi destekleme ile gübresini alması sağlanmış olur.
 Her daim Büyük Birlik Partisi olarak, Aziz Milletimizin ve Şanlı Devletimizin yanındayız, Halkımızın Sesi, tercümanı olmaya, sorunlara karşı ise çözüm ve Proje üretmeye devam edeceğiz.

ETİKETLER : BBP Rize Merkez ilçe başkanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur