Yaş Çay Müstahsili Gübre alsada zararda almasada zararda...

Yaş çay Müstahsili Gübre alıp almamaya kararsız,2022 yılında Tarımsal gübreye yapılan anormal zam, Yaş çay müstahsilini Gübre alıp almamaya karar veremez duruma soktu.
Bu haber 2022-03-31 17:25:08 eklenmiş ve 275 kez görüntülenmiştir.
 Yaş çay Müstahsili Gübre alıp almamaya kararsız, 2022 yılında Tarımsal gübreye yapılan anormal zam, Yaş çay müstahsilini gübre alıp almamaya karar veremez duruma soktu.
Bir kısım  Yaş çay müstahsili çay bahçelerine atacağımız gübrenin parasını toplayacağımız çaydan alınamayacağını onun için gübre almayacağını ifade ederken, bir kısım çay müstahsili 'de Çay bahçelerine Gübre atmasak çay bahçeleri 3. sürüm çay vermez endişesi içerisindeler.

 Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız yaş çay müstahsilleri ise çay bahçelerine atılan 25.5.10 çay gübresine 2022 yılında yapılan %300 zam 'a karı hükümetten çay müstahsilleri için herhangi bir destek açıklaması gelmediğini söyleyerek,
Hükümet yaş çaya ne kadar fiyat artışı  yapacak 'ki gübreye gelen %300 zammı telafi etsin, Hükümetin açıklayacağı 2022 yılı yaş çay fiyatını merakla bekliyoruz, diyerek şöyle devam ettiler,
Şayet bu gübre zammını karşılayacak şekilde yaş çay fiyatına artış yapılmasa, Çay Müstahsili yaşamını daha fazla borçlanarak idame ettireceği görünüyor, çok yazık çay bahçelerine verdiğimiz emeğe yazık yok mu çay müstahsilinin sahibi nerde siyasetçiler nerde vekillerimiz ne zaman ortaya çıkacaksınız.
 Millet vekillerinin birinci görevi seçildiği ilin sorunlarını Ankara ya taşıyıp hükümete tebliğ etmektir. Tarım bakanıyla yaş çay gübresine yapılan %300 zam'ı konuştunuz mu ? yaş çaya 2022 yılı için ne kadar artış yapacak, gübre alalım mı almayalım mı? ne önerdi.
Yoksa yaş çay gübresine yapılan bu zammı tarım bakanıyla görüşmedin izimi ?
 Bu şekilde siyasetçilere soru sorunca da  televizyonu göstererek köprüya bak köpruye diyorlar, köprü resmini  karın doymuyor ki, ne yapacağız şaşkınlık içerisindeyiz şeklinde ifadelerde bulundular.



ETİKETLER : a b c s t r o e d y z k l m
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNDEM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur