Bardağa, Çarşıya, Bahçeye, Mücahitlere aktarılan para ile Gübre sorunu çözülmüş olurdu.

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ''Bardağa, Çarşıya, Bahçeye, Mücahitlere aktarılan para ile Ülkenin Gübre sorunu çözülmüş olurdu.
Bu haber 2022-04-19 18:40:12 eklenmiş ve 198 kez görüntülenmiştir.
Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada ''Bardağa, Çarşıya, Bahçeye, Mücahitlere aktarılan para ile Ülkenin Gübre sorunu çözülmüş olurdu. Rize'mizde acil olmayan ve geri dönüş sağlamayan, katma değer üretmeyen, bu tür müteahhit ekonomisi bağlamında ki projelere milyarlarca TL aktarılmasını üzülerek takip ediyoruz. denildi.
Basın açıklaması şu ifadelerle devam ett :Sadece İlimizde   600 Bin M.kareye Yakın Devam eden, 4 adet millet bahçesi Projesi var. Diğer taraftan iki Katına Çıkarak 50 milyon TL Bulan bir Çay Bardağı ve Çarşısı Projesi var.  Yine Yapılan Bir çok dere Islah Projelerinde, gerekli hesapların yapılmasından,  kontrol ve denetimin olmayışından, tekrar Boz Tekrar Yap şeklinde Milyar TL bulan kaynaklarımız malesef ki israf ediliyor.
 Karada yapılması gerekirken ve bir çok uygun yerde varken, şehir Hastanemiz için, yine Milyon TL Denizin dibine, müteahhitin kasasına gömmeye ne gerek var. Yazık Günah değilmi?  Biz İmkanların Doğru ve öncelik sırasına göre kullanılmasından  yanayız, hizmete asla karşı değiliz.
Sn. Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ'nin ifadeleri ile, Ülkemizde acil olmayan tüm alt ve Üst yapı yatırımlarının ertelenmesi gerektiğini. Özellikle ilimizde bu kaynakların Başta Üretime, İstihdama, Çay Üreticisine, Vizyon Projemiz olan Entegre Organik Gübre Tesisi  kurulmasına harcamalıyız.  İthalata dayalı Kimyasal Gübre  sorununu da çözmüş oluruz. Tarımı ve Hayvancılığa tam destek vererek, istihdam üreterek, ilimizin ülke ekonomisine katma değerini en yükseğe taşırız. Tarımın ve Hayvancılığın önemi Dünya genelinde ortadadır, yarınlarda daha çok sıkıntı yaşamadan şimdiden ivedi bir şekilde tedbirlerimizi almalıyız. Herzaman ifade ettimiz gibi, sorun varsa çarede var, çözüm de var. Rize'mizde ve Ülkemizde Bir Olalım Birlik Olalım. dedi.

ETİKETLER : a b c s t r o e d y z k l m
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur