Rize hiç bir siyasi partinin yada kimsenin tekelinde değildir...

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rize ve İlçelerinde yapmış olduğu bayramlaşma gezisini değerlendirdi.
Bu haber 2022-05-08 00:09:06 eklenmiş ve 241 kez görüntülenmiştir.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rize ve İlçelerinde  yapmış olduğu bayramlaşma gezisini değerlendirdi.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ''İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nun Rize ve İlçelerinde  yapmış olduğu bayramlaşmaya katılan binlerce Rize'li hemşerimize teşekkür ediyoruz.

 İyidere'den başlayarak Derepazarı, Merkez, Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerimiz olmak üzere toplam 7 yerde sadece bayramlaşma yaptık. Miting yapmadık. Miting yapsaydık inanıyoruz ve görüyoruz ki Rize tarihinin en kalabalık gönüllü mitinglerinden birisi olurdu. Kimseyi bir yerden başka bir yere taşımadık zorunluda kılmadık. Çünkü aynı anda Ramazan bayramımızı da kutluyorduk. Ramazan Hoşgörü demektir yardımlaşma demektir. Sayın Ekrem İmamoğlu'nun Rize ile ilgili dayanışması bundan sonra da devam edecektir.
Bu arada yapılan bayramlaşmanın sokaklarda dedikoduya dönüştürülen ve kitleleri pasifize etmeye çalışan sözlerin hiç bir karşılığı olmadığını gördük. Bu ortamı sağlayan başta Sayın Vali ve Güvenlik görevlileri olmak üzere ki bizim için daha önemli olan siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin bu konuda ki duruşlarını da teşekkür ediyoruz.
Asılan pankarta gelince olabilir asılabilir. Herkesin siyasi görüşünü fiziki saldırıya dönüştürmeden dile getirme hakkı vardır. 
Bizim Rize'de en önemli hedeflerimizden birisi de Rize'nin Demokrasinin en çok yerleşmiş olduğu ve içselleştirilmiş olduğu ve tüm Türkiye'de örnek alındığı bir şehir olmasıdır. Rize hiç bir siyasi partinin yada kimsenin tekelinde olmadığı her görüşün (terör örgütleri hariç) kendini özgürce ifade edebildiği bir kent olmasıdır. Bunun için her zaman her türlü eleştiriye (trollerin yapmış olduğu aşağılıkça yapılan,kin ,nefret ve yalan dolu , Rize'nin huzurunu bozmaya dönük eleştirilere) hoş görülü davrandık davranmaya da devam edeceğiz.
Bizler terörün her türlüsüne karşıyız. Bundan sonra da karşı olmaya devam edeceğiz. Kimler terörle ilintilidir bu devletin, hükümetin ,güvenlik görevlilerinin işidir. Tesbit ederler gereğini yaparlar.
Bir kez daha Bayramlaşma törenlerimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz , bir kez daha bayramlaşma törenlerimizin bayram havasında geçmesine katkı sunan herkese ve her kuruma teşekkür ediyoruz.
Ama söz en kısa zamanda miting yapacağız''
ETİKETLER : #CHP #SALTUKDENİZ #CHPRİZEİLBAŞKANLIĞI a b c s t r o e d y z k l m
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
Osman zafer özmetin 2022-05-08 08:06:51
Rize fındıklılıyım ve yarısını tanımıyorum mitinge katılanların. İstediğiniz resmi atın miting alanından bunu size ispatlayayım. Ramazan filan sizin işiniz değil siz rize de poz vermemek için gelir fındıklı meydanında çayınızı içersiniz ancak ramazan ayında :)
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur