Rize'de Temsili Askerlik Uygulaması gerçekleştirildi...

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından “81 ilde Engelliler Haftası” kapsamında gerçekleştirilen Temsili Askerlik Uygulaması, Rize İl Jandarma Komutanlığında gerçekleştirildi.
Bu haber 2022-05-27 19:37:14 eklenmiş ve 217 kez görüntülenmiştir.
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından “81 ilde Engelliler Haftası” kapsamında gerçekleştirilen Temsili Askerlik Uygulaması, Rize İl Jandarma Komutanlığında gerçekleştirildi.
Düzenlenen törene Rize Valisi Sayın Kemal ÇEBER’in yanı sıra; Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet PATLAK, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Vali Yardımcısı Gülhani Ozan SARI, İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan DEDEBAĞI, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM, Rize Askerlik Şube Başkanı Albay Yalçın ÖCAL, Rize Sahil Güvenlik Bot Komutanı Astsubay Başçavuş Kürşat TAŞTAN, İl Müftüsü Naci ÇAKMAKÇI, kurum müdürleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Tören açılış konuşmasını yapan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan DEDEBAĞI temsili askerlik uygulaması için gelen (19) kişi ve ailelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.
  Rize Valisi Sayın Kemal ÇEBER, törende yaptığı konuşmada, bugün burada vatan, bayrak ve devlet sevgisini gördüklerini ifade ederek, “her Türk genci için asker kıyafeti giydiği gün, hayatının en anlamlı, en güzel ve özlenen günlerinden biridir. Engelli kardeşlerimiz de engelleri ne olursa olsun 'Biz de bu üniformayı giyeceğiz ve ihtiyaç olduğu zaman da hangi görev verilirse yapmaya hazırız’ mesajını vermiştir. Biz asker milletiz. Vatan savunması engel tanımaz. Engelli kardeşlerimizin verdiği mesajın özü budur." dedi.
ETİKETLER : a b c s t r o e d y z k l m
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur