BAŞKAN RAHMİ METİN KARADENİZ OLTA BALIKÇILIĞI ETKİNLİĞİNE KATILDI

Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, “Vira 2022 Projesi” kapsamında Rize Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Derneği tarafından düzenlenen Karadeniz olta balıkçılığı etkinliğine katıldı.
Bu haber 2022-06-30 19:39:47 eklenmiş ve 201 kez görüntülenmiştir.
Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, “Vira 2022 Projesi” kapsamında Rize Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Derneği tarafından düzenlenen Karadeniz olta balıkçılığı etkinliğine katıldı.
Rize sahilinde olta balıkçılığının yaygınlaşması adına farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinlik, Rize Belediyesi’nin Portakallık Mahallesi sahilinde yapımına başladığı Rekreasyon alanında gerçekleştirildi.
Rize Belediyesi’nin de destekleriyle düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Rahmi Metin vatandaşlarla birlikte bir süre denize olta atarak Rize Belediyesi tarafından sahil boyunca belirli noktalarında yapımı devam eden sosyal alan projeleri ve olta balıkçıları için oluşturulacak olan mendirek çalışmalarıyla ilgili alanda bulunan vatandaşlara bilgiler aktardı.
Etkinliğin yapıldığı Portakallık Mahallesi sahil Rekreasyon alanı projesinin Rize Belediyesi tarafından yapımına devam edildiğine vurgu yapan Başkan Rahmi Metin,  proje tamamlandığında halkın tercih edeceği bir sosyal alan olacağını ifade etti.
Başkan Rahmi Metin, yapılan Rekreasyon alanı içerisinde amatör olta balıkçıları için de bir mendirek çalışması yapılacağını ifade ederek benzer çalışmaların sahil boyunca farklı noktalarda yapılacağını söyledi.
ETİKETLER : a b c s t r o e d y z k l m
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur