KAFKASÖR’ün BAŞ BOĞASI VEFA OLDU...

Artvin Belediyesinin organizasyonunda gerçekleştirilen 41. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen boğa güreşlerinin 4. gününde 44 boğa arenada mücadele etti.
Bu haber 2022-07-05 16:13:34 eklenmiş ve 184 kez görüntülenmiştir.
Artvin Belediyesinin  organizasyonunda gerçekleştirilen 41. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen boğa güreşlerinin 4. gününde 44 boğa arenada mücadele etti.

Festival kapsamında düzenlenen boğa güreşlerinin 4. gününde "Küçük Başaltı", "Baş Altı" ve ‘’ Baş’’ kategorisinde gerçekleşen boğa güreşlerinde Küçük Başaltı kategorisinde Eylül Atlas Yıldız’a ait “Maral”, Baş Altı Kategorisinde Mahir Ulaş Gülseçkin’e ait “Mahir Ağa"; Baş Kategorisinde Hakan Kamil Koçer’e ait “Vefa” isimli boğalar birinci oldu.
4 gün süren 41. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali kapsamında 162 boğanın kıyasıyla güçlerini paylaştığı boğa güreşleri sonunda 8 kategoride birinci olan boğa sahiplerine toplam 276 bin Lira para ödülü verildi. 
Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin,41. Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat festivalinin yine bir ilke sahiplik ettiğini belirterek kategorilerinde şampiyon olan boğa sahiplerine kupa yerine altın görünümlü boğa biblosu ikinci olanlara  ise gümüş görünümlü boğa biblosu verileceğini ifade etti.
4 gün süren güreşlerin sonunda il protokolü tarafından derece alan boğa sahiplerine,  altın ve gümüş renkli boğa biblo ödülleri verildi.
Başkan Elçin, Artvin Kafkasör Geleneksel Boğa Güreşlerini Yaşatma ve Yaylalarını Koruma Spor Kulübü Derneği Başkanı Erkan Keskin’e ve 4 gün boyunca festivalin sunumunu gerçekleştirerek festivale renk katan Sunucu Şakir Karaya festivalin anısına boğa biblosu hediye etti.
41. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali’nin son gününde; Ardahan Belediye Başkanı Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, İYİ Parti İl Başkanı Kemalettin Akgök, Ak Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Talip Sücü, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Hamza Gezmiş, Teknik Direktör Yılmaz Vural, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Siyasi parti ve STK temsilcileri ve binlerce kişi 3 kategoride gerçekleşen güreşleri izledi.
ETİKETLER : a b c s t r o e d y z k l m
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur