CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz: “Daha güzel bayramlar yaşayacağımız günleri beraber inşa edeceğiz”

CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın yardımlaşma ve dayanışma duygusunu büyüttüğünü belirterek, yurttaşların bayramını kutladı.
Bu haber 2022-07-08 19:39:52 eklenmiş ve 243 kez görüntülenmiştir.
 Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz; ülkece yaşamış olduğumuz ekonomik krizin toplumun her kesimine olan derin etkilerinin hayatın her alanına sirayet ettiği gibi bu bayram gününde de bizleri etkilediğini lakin umutsuzluğa yer olmadığını, milletimizin de umutsuz olmaması gerektiğini, önce israf ve yolsuzlukların, ardından da yoksulluğun tarihe gömüldüğü, daha coşkulu ve güzel bayramları hep beraber yaşayabileceğimiz bir Türkiye'yi el ele inşa edeceklerini belirtti. 

 Deniz, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın yardımlaşma ve dayanışma duygusunu büyüttüğünü belirterek, yurttaşların bayramını kutladı.

 Dayanışmanın, hoşgörünün, beraber olmanın ve kardeşliğin öneminin çok iyi anlaşıldığı bu bayramda, milletin güzel günlere yönelik olan umutlarının büyümesini dileyen Deniz şunları söyledi:
 “Daha önce yurttaşlarımıza bir söz verdik, güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. Bunun için insanlarımızla Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Rize’de de sokak sokak, köy köy buluşuyor, dertlerini dinliyor, sorunlara çare olmaya çalışıyor, kucaklaşıyoruz. Her hanede huzur ve bereketin olacağı, önce israf ve yolsuzlukların, ardından da yoksulluğun tarihe gömüldüğü daha coşkulu ve güzel bayramları hep beraber yaşayabileceğimiz bir Türkiye'yi el ele, kucaklaşarak inşa edeceğiz”
ETİKETLER : a b c s t r o e d y z k l m
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
Ahmet Kandemir 2022-07-09 01:45:21
Geçmişte vatandaş kurban kesmesinler diye bayramda maaş ödemeyen sizler değilmiydiniz şimdi bu milletin aklıyla dalga geçiyorlar
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİNİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur