TBMM eski Başkanı Köksal Toptan Rize Belediye Başkanı ve Vali Çeber,i makamında ziyaret etti.

TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan bir dizi program için bulunduğu Rize’de Vali Kemal Çeber’i ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i makamında ziyaret etti.
Bu haber 2022-07-19 01:58:59 eklenmiş ve 205 kez görüntülenmiştir.

TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan bir dizi program için bulunduğu Rize’de Vali Kemal Çeber’i ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i makamında ziyaret etti.

TBMM eski Başkanı Köksal Toptan ve beraberindeki heyet Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i makamında ziyaretinde,
 Belediye çalışmaları hakkında Başkan Metin'le istişarelerde bulunan Toptan, Başkan Metin'e hizmetlerinin Rize'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, Belediye şeref defterini imzalayarak, kitap hediye etti.
 Kendilerini ziyaretlerinden dolayı Toptan'a teşekkürlerini sunan Başkan Metin, ziyaretin sonunda Kültür ve Milli Eğitim Bakanlığı da yapan Toptan'a hediyelik çay takdiminde bulundu.

TBMM eski Başkanı Köksal Toptan ve beraberindeki heyet Rize Valisi Kemal Çeber'i makamında ziyaretinde, Vali Kemal Çeber tarafından karşılandı, Meclis eski Başkanı Toptan, ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Burada gerçekleştirilen karşılıklı hediye takdiminin ardından Valilik Makamına geçildi. Valilik Makamında sohbet ortamında devam eden ziyarette Vali Çeber, il genelinde yapılan yatırımlar, projeler ve iyileştirmeler hakkında Meclis eski Başkanı Toptan’a bilgiler verdi.
 Meclis Eski Başkanı Toptan, Rize’nin hızla geliştiğini ifade ederek tamamlanan Rize-Artvin Havalimanı ile birlikte bu gelişimin daha da hızlanacağını dile getirdi.
 Ziyaretin son bölümünde Meclis eski Başkanı Toptan, misafirperverliklerinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek Vali Çeber’e teşekkür etti.
 Vali Kemal Çeber’de, Meclis Eski Başkanı Toptan’ı Rize’de ve Valilik Makamında ağırlamaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ETİKETLER : a b c s t r o e d y z k l m
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur