Arhavi Festivali 2. Gün Etkinlikleriyle Devam Etti...

Türkiye’nin en köklü kültür ve sanat festivalleri arasında yer alan ve bu yıl 48.si düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, yapılan açılış programı ile başlayan etkinliklerle 2. gününde devam etti.
Bu haber 2022-07-29 07:43:12 eklenmiş ve 221 kez görüntülenmiştir.
Türkiye’nin en köklü kültür ve sanat festivalleri arasında yer alan ve bu yıl 48.si düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, yapılan açılış programı ile başladı.

Atatürk Anıtı önünde yapılan açılış programının ardından protokol üyeleri ve tüm katılımcılar ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’nın katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. 
 
Bu yıl 27 -31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, kültürel etkinlikler, sportif yarışmalar ve birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek konser programlarıyla yine dolu dolu yaşanacak.
 
 48. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 2. Gün programıyla devam etti. Karma Resim ve El Sanatları Sergisi Açılışı ile Türk Kalp Vakfı Kalp ve Beyin Sağlığı Konferansı etkinlikleri gerçekleştirildi.

 Karma Resim ve El Sanatları Sergisi Arhavi Gösteri Merkezinde kurulan stantlarda sergilenirken, Serginin açılışını; İlçe Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Garnizon Komutanı Murat Balcı, Arhavi Belediye Başkanı Vasfı Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy, Arhavi Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fatih Turan ve CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı birlikte gerçekleştirdiler.

 Arhavi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından hazırlanan çeşitli ürünler ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Serkan Kadıoğlu ve kursiyerleri tarafından hazırlanan tablolar festival katılımlarının beğenisine sunuldu. Stantları gezen protokol üyeleri çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

 Günün ikinci etkinliği ise Çarmıklı Sinema Salonunda gerçekleştirilen Türk Kalp Vakfı Kalp ve Beyin Sağlığı Konferansı idi. Türk Kalp Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Güven, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi T.K.V. Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Serdar Fak ile Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Nazire Afşar’ın katılımıyla gerçekleştirilen programda; Covi-19 Sonrası Kalp Sağlığı, Kalbimizi Nasıl Koruyalım, Demans: Kalp ve Beyin Birlikte Korunmalı konulu konferans verildi.

 Protokol mensuplarının yani sıra halkın da katılımının olduğu konferans ile birlikte 48. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 2. Gün programı tamamlanmış oldu. 


ETİKETLER : a b c s t r o e d y z k l m
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur