“Ligde kalmak için var gücümüz ile savaşacağız”

Çaykur Rizespor Adanaspor galibiyetiyle havaya girerken Teknik Direktör Hikmet Karaman, ligde kalma adına camiaya umut dolu açıklamalar yaptı.
Bu haber 2017-04-12 21:48:14 eklenmiş ve 776 kez görüntülenmiştir.

Tecrübeli teknik adam, ligde kalmak için var güçleri ile savaşacaklarını söyledi. Rizespor’un iyi bir seviyeye geleceğini ifade eden Hikmet Karaman, “Lig’in ilk yarısını 13 puanla tamamladıktan sonra ikinci devreye Alanyaspor galibiyetiyle başladık.  Daha sonra Kardemir Karabükspor’u mağlup ettik. Bununla her şey daha iyi seviyeye gelmesi gerekirken müthiş bir düşüş yaşadık. Her maçta iyi oynayıp iyi mücadele etmemize rağmen üst üste 7 hafta galip gelemedik. İyi oyunumuzu skorlarla desteleyemedik” diye konuştu.

 

Karaman, “Adana galibiyeti ise kelimenin tam anlamıyla yeniden hayata dönüş maçımız oldu. İyi ve mücadeleci oyunumuzu taçlandırdık. Ödül gibi diyebilirim. Ancak şunu altını çizerek söylüyorum. Bu takımın potansiyeli daha iyilerini de yapmaya müsait. Lig de bulunduğumuz durum nedeniyle taraftarımızın ve camiamızın haklı eleştirileri var. Buda çok doğal. Tek hedefimiz var kalan 7 maçta en iyi sonuçları almak. Beklentilere karşılık vereceğiz. Rize şehri çok özel bir şehir. Bu insanların ne isteğini benden daha iyi bilecek teknik direktör yoktur. Lige verilen aradan sonra birbirinden önemli ve kritik maçlar oynayacağız. Bu yüzden birlik ve beraberlik içinde enerji yakalamalıyız” dedi.

 

 

Başkan Metin Kalkavan’ın kararlı olup kendilerine hep güven verdiğine dikkat çeken Hikmet Karaman, “Başkanın üst üste alınan kötü sonuçlara ve krizlere reaksiyonu, paniksiz bir şekilde planlarını uygulaması güven verici bir tutum. Yaşanan tüm problemleri ve sıkıntıları hep birlikte öngörüyorduk. Bu süreçte eleştirildik, bazen haksızlığa da uğradık ama başkan hep arkamızda yanımızda durdu. Kendisine bir değişikliğe gidelim dediğimde bile hayır olmaz. İşine bak dedi. Bu da doğal olarak işimize olan konsantrasyonumuzu artırdı. Bunlar verdiğimiz mücadelede önümüze bakmamız için çok kıymetli işler oldu. Bu güven ve moral ile yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak :Rizehaber

ETİKETLER : Hikmet karaman Çaykur Rizespor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur