YENİDEN REFAH RİZE DEREPAZARI İLÇESİNDE DÜZENLENEN KAHVALTIDA MUHTARLAR İLE BİRARAYA GELDİ

YENİDEN REFAH RİZE DEREPAZARI İLÇESİNDE DÜZENLENEN KAHVALTIDA MUHTARLAR İLE BİRARAYA GELDİ
Bu haber 2022-08-20 00:21:49 eklenmiş ve 183 kez görüntülenmiştir.
Yeniden Refah Partisi Derepazarı İlçe binasında kahvaltı programına STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, MKYK üyesi Samet Şişman, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile Derepazarı ilçe mahalle ve köy muhtarları katılım sağladı.
 Karşılıklı samimi sohbet ortamında yapılan kahvaltı sonrası mahalle ve köy muhtarlarının dertlerini dinleyen Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak yapmış olduğu konuşmasında özellikle muhtarlık makamının önemine değinerek “Vatandaş ile yerel ve genel yöneticiler arasındaki köprüyü oluşturan yerel yönetimin mihenk taşları siz değerli Muhtarlarımızla birarada olmanın sevincini paylaşmak isterim. Mahalle ve köylerinize mikro hizmeti getirmek için var gücünüzle çalıştığınızı en iyi bizler bilmekteyiz. Şahsınız için değil, vatandaş için, mahalleniz ve koyunuz için dertleniyorsunuz. “Halka hizmet, Hakka hizmettir” düsturu ile çalışmalarınızı yapıyorsunuz. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak hem Genel Başkanım adına hem de tüm teşkilatlarım adına sizlere teşekkür ediyorum. Dert belli, çözüm belli, biz Yeniden Refah Partisi olarak sadece yerelin değil tüm ülkenin refahı için yerli ve milli imkanlar ile yıllık 250 milyar dolar kaynak üretecek çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu kaynak ile 81 il de yapılacak olan 634 tane fabrikanın yerlerini belirledik. Bu fabrikaların üretim kapasiteleri, iç piyasaya sağlayacağı katkı, ihracat gelirleri, yapılacak olan istihdamla ilgili tüm bilgileri kapsayan fizibilitelerimizi hazırladık ve biz laf değil çözüm üretiyoruz diyerek kamuoyu ile paylaştık. Yeniden Refah iktidarında, mahalle ve köylerimizin, ayırt etmeksizin, sorunlarına en hızlı çözüm üreten ve gerekli kaynağı oluşturan bir yapı ile tüm muhtarlarımzın daha verimli ve kaliteli hizmet vermesinin önünü açacağız. Siz değerli muhtarlarımıza katılımları için tekrar teşekkür ediyorum.” dedi. 
 İl Başkanı Zerdeci muhtarlar ile yapılan istişarelerin ardıdan “Derepazarı mahalle ve köy muhtarlarımıza samimi ve sıcak yaklaşımlarından ötürü teşekkür ederim. Muhtarlarımızdan almış olduğumuz bilgiler neticesinde Derepazarı ilçemizin sorunlarının çözümü çok kolay olmasına rağmen devletten gereken destek gelmemiş ve yatırımlar tamamlanmamıştır. İlçe için önem arz eden Derepazarı-Kendirli-Kalkandere yolu durdurulmuş, ilçe mahalle ve köy yollarında alt yapı hizmetlerinden kaynaklı yol çalışmaları tamamlanmamış ve ilçede ulaşım çok büyük sorun haline gelmiştir. İlimiz genelini ele aldığımızda, Derepazarı ilçemiz kalkınma odaklı yatırım alma noktasında en az yatırım alan ilçelerimizin başında gelmektedir. Mahalle ve köyler için ilçede yapılması gerekenleri bizlere ileten muhtarlarımıza bu işin takipçisi olacağımızı ve Yeniden Refah Partisi olarak yanlarında destekçisi olduğumuzu ilettik. Davetimize icabet eden ve mazeretlerini bildirerek katılamayan tüm mahalle ve köy muhtarlarımıza tekrar teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu.
ETİKETLER : a b c s t r o e d y z k l m
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur