Arz-ı veda ederken, herkesten haklarını helal etmesini diliyor

Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu, arz-ı veda ederken, herkesten haklarını helal etmesini diliyor dedi.
Bu haber 2022-08-21 01:15:12 eklenmiş ve 194 kez görüntülenmiştir.
Güneysu ilçe Kaymakamı Arif OLTULU Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü olarak atandı. Kaymakamı Arif Oltulu Güneysu'dan ayrılmadan önce Güneysululardan, veda yazısıyla helallık istedi. 
Güneysu Kaymakamı Arif OLTULU yazısında şu ifadelere yer verdi,

Çok kıymetli Güneysulu Hemşehrilerim 
 
 8 Ağustos 2019 tarihinde başladığım Güneysu Kaymakamlığı görevimden, 11 Ağustos 2022 tarih 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile İçişler Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü olarak atanmam nedeniyle 18 Ağustos itibariyle aranızdan ayrılıyorum.
 Güneysu kaymakamı olarak görev yaptığım 3 yıllık süre zarfında adalet ve hakkaniyete dayalı, vatandaşımızı esas alan, hizmet odaklı ve ulaşılabilir bir yönetim anlayışı ile görev yapmaya çalıştım. 
 Rize ve Güneysu’nun eşsiz güzelliğinde gönül dünyalarını bizlere açan samimi, çalışkan vefakar hemşerilerime hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadım. 
 Doğu Karadenizin bu güzel ilçesinde kendine özgü kültürü ve yüreklerinde vatan sevgisi olan samimi insanı ile birlikte unutulmaz bir 3 yıl geçirdim. Turizmden eğitime birçok alanda önemli potansiyele sahip Güneysu, yapılan bir çok yatırım ile önemli bir merkez haline gelmekte olduğuna şahit oldum. İnanıyorum ki kısa zaman içerisinde Güneysu merkez ve köyleri, Handüzü, Kıbledağı Camii, Arapdüzü turizm anlamında Karadenizin en önemli cazibe merkezi haline gelecektir. 3 yıllık çalışma hayatımda bu vizyonla Güneysu’yu hem turizm hemde alt ve üst yapı ile daha ileri taşıma gayreti içerisinde olduk. 
 Bu 3 yıllık görev yaptığım süreçte ilk olarak göreve geldikten kısa bir zaman sonra pandemi süreci ve daha sonrada bir afet yaşadık. 14 Temmuz 2021 de yaşadığımız afette 5 vatandaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadık. Devlet olarak bu süreçte yaraları hızlı bir şekilde sardık. Bütün bu zorlu süreçleri asma konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanlarımızın desteklerini çok yakından gördük. 
 Kadirşinas, samimi, kalplerini ve gönül dünyalarını bizlere açan Güneysulu hemşehrilerimi ve çok sevdiğim Potomya’yı asla unutmayacağım. 
 Bu vesile ile şahsıma Güneysu Kaymakamı olarak hizmet etme imkânını veren şimdi de İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürülüğü Şube Müdürlüğü görevime atamamı uygun gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şükranlarımı sunuyorum. 
 Görev yaptığım süre içerisinde çalışmalarımda bizlere daima yardımcı olan, Başta Sayın Valimiz Kemal Çeber’e, İl ve İlçemizde görev yapan kamu kurumlarında ki mesai arkadaşlarımıza, belediye başkanımız ve teşkilatına, siyasi parti ilçe teşkilatlarına, İl genel meclisi üyelerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum örgütlerine, Rize’de görev yapan basın ve medya kuruluşlarına ve tüm Kıymetli Güneysulu hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
 Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Güneysulu hemşerilerime arz-ı veda ederken, herkesten haklarını helal etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dualarınızı bekliyor sizleri Allah' a emanet ediyorum.dedi.
ETİKETLER : Güneysu ilçe Kaymakamı Arif OLTULU
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur