RİZE TEMSİLCİSİ PAZARSPOR’UN SESİNE KİM KULAK VERECEK?

Mustafa KALAFATOĞLU TEKNİK DİREKTÖR . Yönetimi Pazarlı, teknik ekibi Rizeli futbolcularının çoğunluğu Rizeli olan bu takıma destek verilmemesi düşüncürüdür. Sezon başında tesis yokluğunda Çayeli’nde sezona başlayan, koskoca 2. Lig takımına Pazar da kalacak yer bulunamaması hayret vericidir.
Bu haber 2022-09-08 20:58:40 eklenmiş ve 177 kez görüntülenmiştir.

Pazarspor için Kamuoyu bilgilendirmesi

Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen TFF 2. Ligde yer alan 39 takımdan biri olan Pazarspor zor şartlar altında mücadele etmeye yüksek bütçeli takımlarla yarışmaya çalışmaktadır.

Kadrosunda Maksut Birben, Erdem Karahan, Eray Yüksel, Güvenç Usta, Oğuzhan Birben, Özgür Kutlu, Eyüp Ensar Bozkurt, İlhan Topatar, Eray Taşkın Başar Çakıcıoğlu ve Muhammet Nişancı gibi on sekizli, on dokuzlu, yirmili yaşlarında olan hayatının baharında Ardeşenli, Pazarlı, Kalkandereli, kısacası Rizeli çocukları bulunduran ve bunların yetiştirilmesi için çaba sarf eden Pazarspor kulübü maalesef yalnız bırakılmıştır. Başkan ve yönetim kurulunun çok yoğun uğraşmalarına rağmen destek elde edememektedir. Başkan ve yönetim kurulu gece gündüz demeden Rize’nin evlatlarına sahip çıkmak için çalışmalar yapmasına rağmen hiç kimseden ve hiçbir kurumdan destek alamamaktadır.

Yönetimi Pazarlı, teknik ekibi Rizeli futbolcularının çoğunluğu Rizeli olan bu takıma destek verilmemesi düşüncürüdür. Sezon başında tesis yokluğunda Çayeli’nde sezona başlayan, koskoca 2. Lig takımına Pazar da kalacak yer bulunamaması hayret vericidir. Lig başladı ve takım fındıklıda odalarının çatısından yağmur yağan, kokudan içeride durulamayan, yeterli mutfağı olmayan, sosyal alanı ve diğer birçok eksiklikleri olan bir tesisten her gün 45 dk yol gidip Pazarda idmana çıkan bu tüm bu ağır koşullar altında inanılmaz bir özveri ile performans göstermeye çalışan bu takıma kim sahip çıkacak?

Bu ülkenin lideri Rize’nin gururu eski bir futbolcu ve spor seven cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazarspor ‘un bu şartlar altında Rize’yi ve Pazarı temsil ettiğinden haberi var mıdır acaba?

Pazarın çocuğu bakanımız sn. Osman Aşkın Bak kendi çocuklarını bu şartlar altında spor yapmasına nasıl razı gelebilir?

Bu kulüp bir spor kulübüdür, yörenin insanlarını, Pazarı ve Rize’yi temsil ettiği asla ve asla unutulmamalıdır. Her pazarlının bu kulübe sahip çıkması boynunun borcudur. Bu çocuklar Pazarın çocuğudur, bu çocuklar Rize’nin evladıdır, bu çocuklar Türkiye’nin her yerinden Pazarspor arması altında mücadele etmeye gelmiş çocuklardır. Pazarsporun ekonomik olarak zorda olması, Antrenman malzemesi alacak imkanı olmaması, maça gidecek otobüs temin etmekte zorlanması, kalacak yerinin olmaması, çeşitli zorlukların yaşanması ancak bizleri motive eder.

Başkan, yönetim kurulu ve teknik direktörün ısrarla bakanımızdan, milletvekillerinden ve diğer yetkililerden yardım ve destek istemesine rağmen kayıtsız kalınması son derece üzüntü vericidir.

Buradan tüm kamuoyuna ve yetkili kişilere çağrımızdır. Milyonlarca lira harcanarak Pazarspor ’un olduğu lige çıkmak isteyipte çıkamayan onlarca takım var ve biz Pazarspor olarak buradayız. Pazarın gençlerine, Rize’nin gençlerine sahip çıkın. Vicdan sahibi her Pazarlının yanımızda olmasını, bizimle birlikte yürümesini, bizimle birlikte mücadele etmesini canı gönülden arzuluyoruz ve bizi yalnız bırakmayın diyoruz.

Mustafa KALAFATOĞLU

TEKNİK DİREKTÖR

ETİKETLER : pazarspor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur