Konutlarda Isı Yalıtım Kampanyası...

Konutlarda Isı Yalıtım Kampanyası 50.000 TL'ye kadar 60 ay vadeli 0,99 faiz oranı ile kredi…
Bu haber 2022-09-08 23:24:36 eklenmiş ve 180 kez görüntülenmiştir.

Konutlarda Isı Yalıtım Kampanyası 50.000 TL'ye kadar 60 ay vadeli 0,99 faiz oranı ile kredi kullandırılması hakkında çıkan yasa resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı 2/5/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Özellikle son günlerde yaşanan küresel gelişmeler enerji verimliliğinin önemini bir kez daha ortaya koymuş ve Avrupa başta olmak üzere bir çok ülke enerjiyi verimli kullanmak ve enerji tasarrufu sağlamak adına çeşitli önlemler açıklanmıştır. Ülkemizde de bu konuda önemli adımlar atılmakta ve atılmaya devam etmektedir. Bu doğrultuda, ısı yalıtımı olmayan konutların ısı yalıtımlarını yaptırmaları amacıyla Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı işbirliği ile 50.000 TL'ye kadar 60 ay vadeli 0,99 faiz oranı ile kredi kullandırılması imkanı sağlanmış olup kamuoyunun konu hakkında bilinçlendirilmesi amacıyla Bakanlığımız tarafından hazırlanan "Konutlarda Isı Yalıtım Kampanyası Tanıtım Videosu" bilgi ve istifadelerinize sunulmaktadır.

 Ayrıntılı bilgi için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın internet sayfasında duyurulara bakabilirsiniz. Bu kapsamda, aşağıda video ve bağlantı bulunmaktadır.

 Tüm kamuoyuna ve vatandaşlarımıza duyurulur.

ETİKETLER : konutlara ısı yalıtım
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur