ÇAYKUR’DA PROMOSYON İHALESİNİN GÜNCELLEMESİNDE MUTLU SON

ÇAYKUR’DA PROMOSYON İHALESİNİN GÜNCELLEMESİNDE MUTLU SON ÇAYKUR’DA ÇALIŞAN İŞÇİ VE MEMURLARIN PROMOSYON İHALESİNİN GÜNCELLEMESİ GÖRÜŞMELERİNDE MUTLU SON
Bu haber 2022-10-08 00:16:57 eklenmiş ve 491 kez görüntülenmiştir.

2020 yılı Mart ayında yaptığımız 5 yıllık promosyon ihalesinin sonucunda en yüksek teklifi veren (5 yıllık 6500 TL) Yapı Kredi Bankası ile yaptığımız sözleşmenin, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oluşan ekonomik sıkıntılar ve enflasyondan dolayı yeniden güncellenmesi kaçınılmaz bir hal almıştı. Öz Gıda-İş Sendikası olarak bunun bilincinde ve üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Çaykur Genel Müdürlüğümüz ve Yapı Kredi Bankası ile sürekli ve yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdik. Üyelerimizden aldığımız güç ile gerçekleştirdiğimiz bu yoğun ve yorucu çalışmaların neticesinde Yapı Kredi Bankası yetkililerini ikna ederek bu konuyu çözüme kavuşturduk. İki aylık yorucu mücadelemizin sonunda elde ettiğimiz kazanımlarımızın, üyelerimizi memnun etmesi en büyük temennimiz olup, şevkimizi ve çalışma azmimizi arttıracaktır.

Yapılan anlaşma ile 39 ay için, Kadrolu işçiler ve memurlar toplam 30.000TL, Mevsimlik işçiler toplam 15000 TL promosyon ödemesi alacaktır. Bu ödemeler peşin olarak hesaplara aktarılacaktır. Ödemeler en kısa sürede yapılacak olup, kesin ödeme tarihiyle ilgili açıklama yapılacaktır.

Bizlere bu sürecin her aşamasında verdikleri destekten ötürü Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve Yönetimine teşekkür ediyoruz.

Ayrıca süreci birlikte yürüttüğümüz Enerji Bir-Sen Rize Şube Başkanı Abdulkadir Yavaşi ve Yönetimine teşekkür eder, işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

ÖZ GIDA-İŞ SENDİKASI

D.KARADENİZ RİZE ŞUBE BAŞKANLIĞI

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur