“Kariyer Fuarı” Toplantısı Gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Danışma Kurulu toplantısı Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında 4. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı gündemi ile gerçekleştirildi.
Bu haber 2022-11-17 01:25:55 eklenmiş ve 152 kez görüntülenmiştir.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Danışma Kurulu toplantısı Rize Valisi Kemal Çeber başkanlığında 4. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı gündemi ile gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı koordinasyonunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı ile her bölümden öğrencilerine ve mezunlarına yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda; mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulması hedeflenmektedir.

 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Vali Kemal Çeber, bölgesel kariyer fuarları ve yerel paydaşlarının katkılarının çok önemli olduğunu ifade ederek “Ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan gençlerimiz ve iş dünyasının bir araya gelmesi nedeni ile kariyer fuarının çok önemli bir fırsattır.

Gerçekleştirilecek bu fuar ile birlikte gençlerimizde kariyer bilincini oluşturmak ve onlara bu konuda bir bakış açısı kazandırmak, kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunarak mezuniyet sonrası karar verme aşamasında daha sağlıklı tercihler yapabilmelerine yardımcı olabilmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda Doğu Karadeniz Kariyer Fuarını çok önemli bulduğunu ifade ediyor, hazırlık sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından, Dr. Öğretim Üyesi Abdulmuttalip Pilatin tarafından 4. Doğu Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı hakkında tanıtım ve bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Toplantı, danışma kurulu üyelerinin 17-18 Mart 2023 yılında gerçekleştirilecek olan 4. Doğu Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı hakkında öneri ve görüşlerini belirtmesi ile sona erdi.

Toplantının ardından kurul üyeleri, 4.Doğu Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı’nın gerçekleştirileceği Kongre ve Kültür Merkezimizi inceledi. İncelemeler sırasında Kariyer Merkez Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Midilli, fuar alanı ile ilgili ön hazırlıklar hakkında kurul üyelerine bilgi verdi.

Toplantıya Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra; Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rize Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, Çay İşletmeleri Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Milli Eğitim İl Müdürü Engin Emen,  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Kiraz, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, ilgililer ve akademisyenler katıldı.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur