Mamati: “Halkımız sandıkta Hesabı kesecektir”

İYİ Parti Güneysu ilçe başkanlığına yeniden seçilen Ömer Mamati, gazetecilere yaptığı açıklamada halkın sandıkta bu iktidara hesap soracağını kaydetti
Bu haber 2022-11-22 12:42:00 eklenmiş ve 190 kez görüntülenmiştir.

İYİ Parti Güneysu ilçe başkanlığına yeniden seçilen Ömer Mamati, gazetecilere yaptığı açıklamada halkın sandıkta bu iktidara hesap soracağını kaydetti

İYİ Parti Güneysu ilçe Başkanlığına yeniden seçilen Ömer Mamati gazetecilere yaptığı açıklamada, içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıların hesabını milletin sandıkta bu iktidara hesabını soracağını kaydetti. Mamati açıklamasında, “Halkımızın ağır ekonomik şartları nedeniyle İYİ Partiye olan dikkatler ve sempati, bize ağır sorumluluklar yüklediğinin farkındayız. Devleti yönetme kabiliyeti tahribat görmüştür. Yoksulluğun ilahi bir plan olduğu din adamlarınca anlatılması bir yalandır” dedi.

 İYİ Parti Güneysu ilçe başkanı Ömer Mamati, “Demokrasiye, anayasal düzene ve hukuka uymamam ısrarlarının sonuçlarını milletçe çok ağır ödemekteyiz. Yeniden ekonominin kitabını yazanlar, bir hafta sonra ekonomik kurtuluş savaşı veriyoruz diyecek kadar şaşkınlık içindedirler. Din ve milliyetçilik konusunda daha ılımlı olmaya ihtiyacımız vardır. Yüce dinimizi aşırı uçların elinden kurtarmalıyız. Türk siyasetinde artık duygu değil aklın hüküm kılınması gerekiyor Yurttaşların ve memleketin sahibi gibi davranılmasını kınıyorum” dedi.

 Başkan Mamati, “21. yüzyıl her toplumun kurtarıcı beklediği bir çağ değildir. Sahip olduğumuz stratejik konum bütün devlet ve kültürlerle istişare ve paylaşımı zaruri kılmaktadır. Akılca ve ruhça içine düştüğümüz tutsaklığı kabul etmiyoruz. AB standartında yaşam standartlarından şükretmeyi tavsiye ederek bastırılmaya çalışıldığı bir Türkiye gerçeğini daha ne kadar saklayacaksınız. Büyük devlet olmak için Anayasaya uyacaksınız ve Anayasayı tanıyacaksınız. Ahlak yeniden siyasete hâkim kılınmalıdır. Ahlaksız ticaret, ilkesiz siyaset, niteliksiz eğitim, emeksiz zenginlik, vicdansız mutluluk, gösterişe dayalı ibadet, kanunsuz adalet bu ülkenin hak ettiği bir yönetim modeli olmamalıdır. Ülkeyi ortadan ikiye bölerek yönetmek; ülkemize ve milletimize yapılmış en büyük kötülüktür. Milletimiz bu ayrıştırıcı söylemi bir kenara not eder ve sandıkta hesabı kesecektir” dedi.

HABERETANIK

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur